Jump to content

OZS***

Lietotājs
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

5 Followers

About OZS***

  • Birthday 09/06/1995

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

OZS***'s Achievements

  1. 1. BUILD 5447 SERVER (0 CRC) Server # 335 Kicked : You are BANNED. Check your console (Vaiāk nekas nerādas kā piemēram iemsels pa ko nobanots u.t.t, gāju divreiz bet console tikai sito rada.0 2. Es vispār neko nesaprotu, tas bans man ir šodien uzlikts vai vakar? Vakar līdz 1 naktī spelēju, biju JB, aizgāju atpakal uz dd2, paspēlēju dd2 kādu stunndu un aizgāju gulēt , bet kad gāju prom nekāds bans nebija, a tagad pamostos, skatos bans wtf? 3 Demo - http://failiem.lv/u/wccmixj 4 - Laiks? Es nezinu. Es tikko pamodos un skatos bans.... Pēdejo reiz tad sanaka ap 1 nakti vakar ja nemaldos, 5- http://identy.lv/bans/index/56145 GAIDU ĀTRI UNBAN. iZSKATAT JAU TAGAD JO GRIBAS IET SPĒLET.
  2. OZS***

    Ieteikums 2.

    Sveicināti, Es gribēju ieteikt lai jūs serverim uztaisat atsevišķu sadaļu Top15. Lai varētu redzēt Top15 spēlētājus mājaslapā netikai iekš serveriem. Daudzās mājaslapās tādas ir, bet šaja neesmu redzējis.
  3. ++++Tad kad demo skatās tad jau nav ESL stari , un ko atliek darīt? Protams kad ieslēgt wh lai būtu parliecināts...... Nē nu vari neslēgt ja tu esi admin 10 gadus un proti atšķirt bez palīglīdzekļiem...
  4. Nope es nevienu reizi neesmu spelejis ar wh. Ti vnk bots esi kas spelet nemak. Es saku lai iesledz wh jo kad es specoju man bija ESL vai ka tos starus sauc, un ar tiem tak redz kur otrs vecits ir? Tagad tu paradiju savu gudribas limeni nosaucot mani pa chiiteri. Vjg kartigi izdomat un tad aprunaat. Es jau te gadu speleeju un kapec tad neviens nav nobaniijis? Mozka ari Antonam nav, tulin pats apskatiisos velreiz un ja kas unbanosu ja vispar man tadas tiesibas ir tam sms acc ka unban,.
  5. Paskatas demo un iesledzat wh kad skataties.
  6. Ir Ir ta, ielago un kad atlago esi jau otraa galaa.
  7. Da ko megini panakt, WH tak, un sen jau zinaaju ka ar [] spele
  8. OZS***

    Ieteikums DD2

    Nē zini PICK spēle kuberi? LOL ka tu vispār tādu jaut vari uzdot ja šeit ir vienīgi runa par ID serveriem, liekas ka tev vispar 13 gadi un vēl kārtigi domat sācis neesi , nah tad tu saki momentāli mūsu kolēģi par visu parūpējas ja tā nav? Un reāli es domāju nevienam spēletājam nepatīk čakarēties un kaukadas sūdzības rakstīt , tas ir adminu darbs. Piedirsīšu paciņu un iemetīstu tev pa jebalu. ) PEACE
  9. OZS***

    Ieteikums DD2

    Momentāli ir 30 min ja ne pat pusdiena? Vakar piemēram spēlēju, bija viens Sandis , teicu ka kubs, poh neviens neko nezin, pec 3 h atnācu un vīns vel aizvien speleja, pagāju stunda un tad tikai kāds normals admin izdomāja viņu ban. Reali ja butu šie bindi viss būtu daudz atrāk un vieglāk, jo ne visi uzpiez F9 pirms nav ienākuši serverī , lielāka daļa to uzpiez spēles laika.! Un uzreiz butu redzams kas notiek un varētu sākt specot ja nāk iekšā pa jaunam. Nevis kubera aizstāvji sāk dirsties ar tiem kas domā ka viņiem ir kubs.
  10. OZS***

    Ieteikums DD2

    Sveiki. Esmu redzējis kad serverim nav anti-cheat sperienprojekts? Vai arī es kļūdos un ir? Tātad doma ir šāda - spēlētājs, kas uzpiež F7,F8,F9,F10 ...... pogas uzreiz tiek izkikots, jo kā jau zināms lielāko daļu čītus [] var ieslēgt ar šām pogām . Esmu ierpiekš spelējis citos dd2 kuros par šo pogu spiešanu izkiko. Es domāju šim serv tas ir nepieciešams. ) Cerams ieteikums būs derīgs un to akceptēs.
×