Jump to content

Heat

Lietotājs
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About Heat

Heat's Achievements

  1. Sveiki, lieta tada kad nesen bija win rr uztaisits un tik tagad iekacaju garumzimes no http://laacz.lv/apostrofs/ viss itka strada bet man vajag lai garumzimes utt liekas caur alt nevis caur ..@ '... p.s man ir anglu dators.
  2. Tātad man vajag palīdzēt sakarā ar minecraftu. 1. Man ir sakarīgs laptops un t.t, citas spēles normāli velk toties minecraftā kad kustos katras 10-20 sekundes raustās. Jā, visi saki lādēt optifine, bet es nesaprotu kā to ielādēt & izmantot. Man vajag galvenais lai neraustas minecraft.P -Mainiju video options palika labāk taču vēl lago.
  3. Paldies.. beidzot kāds sakarīgs cilvēks. Kā var redzēt es esmu partneris ar youtube & networku(fullscreen) YouTube man liek reklāmas blakus un pirms maniem video un katru reizi kad kāds uz tās uzspiež man pienāk 0.70p parcik es dzīvoju Anglijā. FullScreen palīdz padarīt manu Kanālu populārāku un t.t.
  4. Tas nav tikai par to cik ir views.. Katru reizi kad kāds uzspiež uz reklāmām kas ir blakus vai pirms mana video man pienāk 0.70p. Tākā ej ieskrieties gudrīti. Tad jēga tev šeit kko postot ja tev pie dirsas?
  5. Kāpēc lai es meloto, viss ir redzams bildē. + Ja uzej uz jebkura no maniem video redzēsi kad reklāmas ir blakus. Šī sadaļa ir saukta - Beztēma par cik darīt man nav ko, es domāju padalīšos savā pieredzē.
  6. Yo.. Tātad šodien saņēmu E-Mailu no FullScreen Inc. (Šī kompānija sponsorē YouTube un t.t varat palasīt pa to internetā.) un tajā bija rakstīts kad esmu apstiprināts kā YouTube Partneris un saņemšu 70% no visas iegūtās naudas. P.S - Es šo topiku netaisīju lai paspamotu savu kanālu.
×