Jump to content

drushka

Lietotājs
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

4 Followers

About drushka

drushka's Achievements

  1. Tas ka Tev ir vienalga, Tā kā tu to serverī pateici, ka nošāvi to ieslodzīto būrī un nodūri mani. Ja jau vienalga, tad par bana ilgumu Tev arī būs vienalga. Ej strādāt labāk, nekā Cs. Tu esi admins, tad Tu to vari arī izdarīt bez manis. Nevis man teikt, "viņš pārkāpj to un to". Ja reiz Tevi ir tas acc, tad dari Tu to.
  2. Zoidbergs, pirms rakstīji acc pieteikumu, šo punktu izlasīji? Izskatās ka tu neuzņemies pilnu atbildību. Ja Jūs esiet saņēmis aksesu kādā no IDENTY serveriem, Jūs uzņematies pilnu atbildību par savu rīcību un atbildību par serverī esošajiem spēlētājiem. Tu ilgi spēlē, pirms laika dabūjis acc, bet tu jau serverī nedaudz izlielies ar to ka tu vari visu un noteikumi tev vienalga, būdams admins, tu nedrīkst neko tādu atļauties... Tu uzvedies kā mazs bērns, "tak bano, tpt bans max uz 2dienām var". Cerams administrācija tomēr novērtēs banu. http://failiem.lv/u/gqliroj
  3. Tās kameras ik pēc laika taisās ciet. Tad jau tur sanāk ka var visu laiku skraidīt, jo kameras būs ciet. Kā arī, viņi nebija cella, kaut vai bija cell day.. Viņiem nebija jāatrodas ārā, kad kameras taisījās ciet.
  4. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by Admin: Spriditis* [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Reason: 'fk' [AMXBANS] Duration: '8 hours and 20 minutes' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:213415351' [AMXBANS] Your IP: '46.109.65.48' [AMXBANS] ======================================= 2. Paša paskaidrojums par situāciju Bija Cell Day. Kameras atvēru, pakontrolēju nedaudz. Un tad teicu, lai visi dodās uz dzeltenmelno līniju. Nosāvu divus ieslodzītos, jo cell day nebija beidzies. Pēctam sekoja bans. 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" http://failiem.lv/u/jqpiqko 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) 48p lkm 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit) http://identy.lv/bans/index/46317
  5. Pārkāpēja niks - BAZILISKS Pārkāpēja IP ar skrīnu vai linku (lai uzzinātu ip, raksti konsulē xlist) 83.136.139.126 Demo, kurā notiek pārkāpums (IDenty_serveris_DEMO.dem) http://failiem.lv/u/bastque Aptuvenais laiks iekš demo, kur redzams pārkāpums Sākumā, un beigās. Pārkāpums (piem. wallhack) Slay Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) Nošāvu to ākstu, šis mani uzreiz slay. Iepriekšējā mapē tas pats notikās. Serveris kurā tas notika (dd2, surf, hns, jb, war3) jailbreak
  6. Tagad, kad sūdzību uzrakstīju, tad arī attvainojies. Gan mani nosauci, gan citu... .... Tad jau lienam visi ct virsū ieslodzītajiem, kam ir dueļļi un šaujam nost. okey.
  7. Pārkāpēja niks Dr. Zoidbergs Pārkāpēja IP ar skrīnu vai linku (lai uzzinātu ip, raksti konsulē xlist) 81.198.56.30 Demo, kurā notiek pārkāpums (IDenty_serveris_DEMO.dem) http://failiem.lv/u/abljder Aptuvenais laiks iekš demo, kur redzams pārkāpums pirmspēdējais rounds. Dēmo īss redzamsPārkāpums (piem. wallhack) FK Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) Man bija duellis ar Ct. Šāvu, šāvu, un var redzēt ka speciāli pat netēmēju uz zoidbergu. Bet gan uz to Ct, kas pie pogas. Un huļi vispār viņam tur priekšā mums jālēkā, kad duellis mums, iet. Tad jau pats ir vainīgs pie šī, noteikumos rakstīts ka nedrīkst šaut ct, bet nebija speciāli. Kā arī ja šitais nebūs taisnīgs, tad visi ct, vnk var līst ieslodzītajiem priekšā un nejauši trāpīs. Tad okey, var šaut nost. Serveris kurā tas notika (dd2, surf, hns, jb, war3) JB Būdams admins saukā visus par "durakiem"
  8. drushka

    Jb ieteikums

    Ieteikums Jailbreak serverim. Ir tāda diena kā CT HNS, bet ar problēmu. Vēlētos un citi ieslodzītie vēlētos, lai CT nelien teleprotos, kur aizteleportē un kkādu surfu utml. un nekempo. Savādāk kad ieslodzītie iet iekšā, viņus uzreiz nošauj un nav iespējams tad atvākt tos CT..
  9. 1. soad.PBZR * Ryan Syke 78.84.43.3 2. Izmetu ieroci, pagāja kādas 2sek, un tad mani Ryan nošāva, tādejādi uztaisot fk. 3. http://failiem.lv/down.php?i=qozxrkl&n=IDenty_JB_DEMO.dem 4. Demo beigās, pēdējās 50sek. 5. 48p lkm.
  10. drushka http://stats.identy.lv/jb/player.php?id=25608
×