Jump to content

insaneinthebrain

Lietotājs
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

4 Followers

About insaneinthebrain

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

insaneinthebrain's Achievements

  1. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by admin []BalodiC* [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Reason: 'RUNAA@GAG' [AMXBANS] Length: '2 hours' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:58435358' [AMXBANS] Your IP: '195.13.252.254' [AMXBANS] =============================================== 2. Paša paskaidrojums par situāciju : Es vinu noduuru un vins teica ka rakstija. Es pateicu ka man poh un uzreiz saneemu gagu. Kad vins mani nogagoja vins pateica ka vinam arii poh. Tad es admin chataa uzprasiju : visvarenais leQ : boss juties ar savu sms acc ? un saneemu banu. 3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums): http://identy.lv/hltv/surf/dl/surf-1304081502-surf_ski_5 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" : Paluugsu noskatiities HLTV , jo internets ir loti leens un uploads aiznems muuziibu. 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) : Steamed 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit) : http://identy.lv/bans/index/44113
  2. Maple Story private server :troll:
  3. insaneinthebrain

    18+

    weird part of youtube.
  4. Atkal tu ar saviem izteikumiem teelo baigo bosu.
  5. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by admin DeFire [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Reason: 'rules' [AMXBANS] Length: '1 hour' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:58435358' [AMXBANS] Your IP: '46.109.110.173' [AMXBANS] =============================================== 2. Paša paskaidrojums par situāciju : Pateicu Mr. DeFire ka vins ir stuciitaajs un vins man uzreiz saak braukt augumaa ... Beigaas vins man teica paskaidro kapec es vinu nosaucu par stuciitaaju vai lido araa , demo redzesiet ko atbildeeju un uzreiz sekoja bans ar iemeslu "rules" ... Baigais boss juutas kautvaj ir parasts game admin. 3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums) : http://identy.lv/hlt...314-surf_sand_2 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" : http://failiem.lv/u/ohebjzn 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) : Steam 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit) : http://identy.lv/bans/index/43136 6. Ja tev ir uzņemti skrīni, kad Tu spēlē cs, tad vienkārši uploado tos caur failiem.lv un iemet iekšā savā sūdzībā. Visiem skrīniem ir jābūt samestiem rar mapītē, tas arī jums atvieglos dzīvi! : - Pieprasu ACC off vai nu pats aizeju no amata.
  6. 1. Kads turnīrs būs. : 1 x 1 2.Nick ar kuru piedalisiēs [+ draugu niki , ja spēlē vairāk par 1x1] : leQ 3.Laiks kad vēlētos spēlēt [ laika intervālam jābūt pāris dienas] : 1diena - 5diena (16:00 - 19:00) 3. Tavs skype! : minkans11 Tu esi admins! Izlasi topiku! Tagad kad neesi admīns. Raksti man PM ar laiku! // filjka
  7. Pēc updeita cs atrodas Common/Half-Life mapē , tātad aizej uz veco mapi \steamapps\username\counter-strike un nokopē. Un tad vienkārši uzliec pa virsu updeitotajam cs'am.
  8. 1. Ir awesomee , bet 2. man ļoti patīk viņa balss.
  9. http://www.youtube.com/watch?v=aKV-ZLQheaM
  10. To pašu domāju no sākuma , bet beigās izrādijās otrādāk.
  11. Sveiki IDENTYieši ... Pats pirms kādā laika esu sācis spēlēt spēli arctic combat kuru veidoja webzen. Bet rakstu sakarā ar to , ka meklēju savam klanam memberus un ja ir interese rakstat PM. Klanam ir custom clan marks kurš maksā naudu un arī pagaidu klana memberi ir skilloti. Sorry ka nedaudz nesakarīgi uzrakstīts.
  12. tur ir < un > par 20 ... bet man vajag lai varu ielikt piem no 1 - 19 ... 20-100 ... 101-1000 utt.
  13. Man vajag sataisīt programmu kurā ievadot skaitli tā parāda kādāskaitļu intervālā tas atrodas ... nezinu kā sataisīt tālāk.
×