Jump to content

DavId3k0n*

Lietotājs
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

About DavId3k0n*

  • Birthday 12/28/1996

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

DavId3k0n*'s Achievements

  1. Kāds sakars ar niku zagšanu ? !! Nevienam nau tāds taka man lol/ editedbysimplijs: bļe tu tak esi lohs. tavs niks sastāv no david0viča un davekon nikiem, sīkais atmaroziks.
  2. Līdzīgi kā tas šovasar jau noticis ar Kārlijas Rejas Džepsenas hitu «Call Me Maybe», globālo tīmekli turpina pārņemt «Gangnam Style» video parodijas dažādu cilvēku grupu un profesiju pārstāvju izpildījumā. Korejiešu repera PSY radītā grāvēja deju soļus atdarinājuši ASV jūras kājnieki, glābēji, un viss tas nonācis tik tālu, ka dziesmas kustības iemācījušies pat kāda Filipīnu cietuma ieslodzītie. Gaidām versiju kosmosā!
  3. Es te vazājos pa netu , kautko meklēju ,skatos un uzrāvos šim virsū .. Suns izglaba savu draugu .. !! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Čīles galvaspilsētā Santjago uz ceļa tika savainots kāds suns, otrs suns izglāba savu draugu no tuvojošās satiksmes, pieliekot visus spēkus, novilka draugu lielceļa malā.
  4. Tiešām tizls un lieks topics.
×