Jump to content

Tactics (Tic Tac :D)

Lietotājs
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About Tactics (Tic Tac :D)

  • Birthday 04/23/1999

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Tactics (Tic Tac :D)'s Achievements

  1. Ar manu palīdzību tieši Jūs noskaidrosiet kā visu dabūt gatavu.. Izlasi, un sapratīsi! Tie, kas nesaprot angliski patulkošu. 1. Tātad- iekopē linku, un aizsūti saviem draugiem, un jebkuram citam. 2. Par katru, kurš apmeklēs šo mājaslapu, Tu dabūsi punktus 3. Par sakrātajiem punktiem vari dabūt par brīvu Minecraft, Runescape member, un citas lietas. Pats tagad krāju, varētu būt, ka šī mājaslapa nav nekāds joks!
  2. To es zinu, mēģināju ielikt pievienojot failus, nesanāca. What to do?
  3. Sveiki! Tātad tik tikko spēlēju surf.identy.lv, un spēlējot bija tikai viens admins-Skarbais. Protams, es nesūdzos par to, ka viņš ir viens, bet tieši par to, ko viņš dara. Gribēju uzzināt- Vai Admins var likt banu kādam spēlētājam (CUZ IM Maniac (vai kkā tā bija niks)) Reason:JC ss2 mapē par to, ka viņš ir AFK? +Mani tikko nobanoja- [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by admin Skarbais [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Reason: 'awp-camp' [AMXBANS] Length: '2 hours' [AMXBANS] Your SteamID: 'VALVE_ID_LAN' [AMXBANS] ======================================= Ja ssand virs spawna šaujot pa pretinieku vienu reizi ar AWP visu laiku kustoties (izņemot šāviena brīdī protams ;D) var banot par CAMP? +pēc šaviena pārmainīju uz deagle.
  4. Es viņu nolādēju priekš NBA2K12 ņihujā negāja, pēc mēneša man paveicās- uzdāvināja jaudīgu PC, un tagad visas spēles 100% man pavilkss vismaz līdz 2015.gadam. Bet varbūt vnk nemācēju kārtīgi lietot Gamebooster
×