Jump to content

Dambo.

Lietotājs
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About Dambo.

  • Birthday 08/31/1996

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Dambo.'s Achievements

  1. http://identy.lv Lūdzu nobalsojat par Denisu un Daini. Būšu pateicīgs. Ar cieņu madhonk..!
  2. Sveicu ID un Administrāciju ar to, ka nepadevās un uzturēja šo komūnu populāru un visu laiku pieejamu.. 4 gadu pastāvēšana ir ilgs laiks. Prieks, ka esat viens no populārākajiem komūniem latvijā.
  3. A kas man tad tagad jāpērk unban par 2 Ls? Vai vienkārši aiziet no ID ?
  4. 1..[AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin k@@SiS. [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned Nickname : erka [AMXBANS] Reason : ' wh ' [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 87.110.97.80 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check you console. 2.. Tikko spēlēju dd2. Pēc kāda laika izgāju un mēģināju ieiet par jaunu, bet izlec logs BANNED. IP sakritiība. 3.. 48p. 4.. Demo ---> Domāju demo nav vajadzīgs, bet tomēr ieliku. http://failiem.lv/u/zupfnga 5.. Bans uz linku. - nav.
  5. Dambo.

    Varbūt css?

    Es vēlētos redzēt Identy Counter-strike source serveri. Latviešu serveru ir diezgan, bet populāru nau pārāk daudz. pats tagad esmu aizrāvies ar css un kā jau teicu "Vēlētos redzēt css serveri." Man šķiet serveris būtu diezgan populārs un tajābūtu arī spēlētaji.. cs 1.6 serveru @ ID ir diezgan daudz, bet css neviena.. Varbūt padomāsiet par šo?
  6. Dambo.

    Ieteikums Dr.

    Pedeja laika kad redzu DR identy nevienu reizi neesmu redzeejis So extreme karti..! Man liekas tie kas negrib spelet so karti, lai arii nespeele.
  7. Dambo.

    Ieteikums Dr.

    Es nezinu vai driikstu seit postot, bet kaapec tad juus vote nemat so mapi? Un peectam raudat ar saviem RTV!!
  8. Par to ir jaklapee BliZzard vinsh filmet tiesham nejeedz
  9. Ar dzinsiem tas tak ir Oldschool Un vinjs vienmeer grib izskatiities smuks
  10. Muus slimniica nebiedee, bet tagd jau ar nav laika neko taadu pasaakt..
  11. http://youtu.be/IGVqGlBeuh4 Visbeidzot PROGRESS.. Visi triis video 4 dienaas
  12. http://youtu.be/WNe47Xhkb_w Tikko sakaam nodarboties ar Parkour un re jau pirmajaa dienaa video.. http://youtu.be/50FleenNKPA
×