Jump to content

raslabuha

Lietotājs
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About raslabuha

  • Birthday 05/06/1993

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

raslabuha's Achievements

  1. Server # 65 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin 1PWA. [AMXBANS] There are 3 hours , 57 minutes and 48 seconds left of your ban. [AMXBANS] Banned Nickname : raslabuha [AMXBANS] Reason : ' rrgag ' [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1187727999 ' [AMXBANS] Your IP : ' 46.109.244.101 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your http://failiem.lv/u/sbdukfn - demo. Pirmkārt man tika uzlikts gag no 1PwA , pec kura uzrakstiju lai good ungago . Kadas 5min pec ungag mani nobano šitais čumošņiks? OTKĀRT , tu vispar zini ban laikus ?> kurs par gagrr 4h uzliek? Pirmo dienu adminē vai vienkārši stulbs esi ?
  2. sveicināta daiļā būtne, atceries mums ar tevi bij neķītra saruna pieprasījumu sadaļā -http://identy.lv/forum/index.php?/topic/9177-avatarku/ , un aiz neko darīt izdomāju parunāties ar tevi. Tātad , vai tad es tev kaut ko rupju , ar ''mat'' uzrakstiju ka tu man uzmeti vārnu? Nē nu visu cieņu , es saprotu tevi, un tavas garastāvokļa maiņas, puberitāte, pumpas tas viss ved pie depresīva noskaņojuma,un nepamatotas rīcibas , bet tas nav iemesls , lai prosto uzmestu ne par ko vārniņu. Tev tak ir jabūt adekvātam, ne takā man. Viss ko es gribēju bij vel avataru variantus, nepatika man jau esošie , un kā jau teicu ar pokemonu zīmetu man nepietiek kā tev. Tapēc vienkarši gribu lai izskaidro man par ko tā vārna? un tagad noņem tagadējo varnu, un liec par šito topiku jaunu. Paldies par sadarbību. pīsniga.
  3. delete tv6, delete khl, delete dinamo riga 2012/2013 sesson. Tiekamies nākamajā sezonā pupsiki.
  4. acī rāvu visu dinamo šosezon.
  5. Staigājot pa forumu, skatoties infu jau nemaz neiekrit acis ne ar lieliem piesatinatiem burtiem avangard dinamo 4:2 , YOOOO ok :DDDDDDDDDDD
  6. tu esi lohs pēdejais , nahuj tu liec savu smirdigo aprakstu, ja varbūt citi gaida paraidi pa tv6? priduraks tu blad, visu vakaru noppisi.
  7. spēle bij diezgan skatāma, uzskatu ka 2 maiņa pat labāka par pasreizējo pirmo. gan ieskriesies un bus norm
  8. raslabuha

    Sveicu :}

    sveicu, un sveicu Goodfatheru vardadiena
  9. Tiem kas nav redzējuši. http://www.youtube.com/watch?v=2fAcRwp7c0s&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=nkVskhLavXI&feature=relmfu
×