Jump to content

Game*

Lietotājs
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About Game*

Recent Profile Visitors

1135 profile views

Game*'s Achievements

  1. [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server by admin oHa eBo CoBceM He To [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : Co1nt [AMXBANS] Reason : ' ipchange ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 92.49.20.248 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your Karoč man ir īkšķis lauzsts, cs nēesmu spēlējis cik ilgu laiku gribēju iejiet pamēģināt kā ir ar lauzstu pirkstu spēlēt, un neparko permā bans.?? Atrisināsiet problēmu.?? Un velpietam tas nav mans niks.!
  2. -VoV4x- : pajebat *DEAD* -VoV4x- : pohuj Es viņam teicu kadiešu ielikt sūdzību un viņš man atbildēja.! -VoV4x- : pisies uz forumu raxti -VoV4x- : pohuj par to camp meter.. Un, es domāju kad adminam šādi nevajadzētu runāt ar spēlētājiem.!!! Gaidīšu rezultātus.
  3. Man ar to Demo ielikšanu, kkas nesanāk. Tpc nevarēšu ievietot.
  4. pirmais, nepatiesais bans.! 'Red_n_Yellow' has been PERMANENTLY banned. Reason: 'aim' By admin benQ ADMIN benQ: sperienprojekts Red_n_Yellow nospēlējām kopā 1h un nekā nebija ienaac benQ un pēkšņi aims.! 'calM' has been banned for '2 hours'. Reason: 'spawn@Kill]' By admin benQ calM uzkurināja benQ lai nobano un calM pateica, kad viņam bija spawn kill un viņu par to nobanoja.! Un es benQ nobanoju lai pārdomāa kā acc jālieto. 'benQ' has been banned for '2 hours and 40 minutes'. Reason: 'pardomaa kaa acc jaalieto' By admin Loney' Un tad viņš ienāca pēc 1 min un man nobanoja.! [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by admin benQ [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Reason: 'nepaties bans' [AMXBANS] Length: '6 hours' [AMXBANS] Your SteamID: 'VALVE_ID_LAN' [AMXBANS] Your IP: '92.49.20.248' + benQ noteikti uzstaisija Ip change.! ko nevar.! pārdomājat, un es domāju kad es dariju tikai to kas bija jādara, taka domāju, kad ir jālie UnBan un acc off benQ.!! DEMO http://failiem.lv/u/hdaqgfv
  5. [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server by admin Kaila [AMXBANS] You have 28 minutes and 22 seconds left on your ban. [AMXBANS] Banned nick : Ob.|OwneD* [AMXBANS] Reason : ' Admin abuse ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 92.49.20.248 ' [AMXBANS] ======================================== kāds, sakars kāds āpsis izmanto manu IP. Un šis ir nepaties es esmu šokā par notiekošo. Domāju, kad nēesmu vaiņigs un ir nepieciešams UnB@n.
×