Jump to content

Neits

Lietotājs
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Upvote
    Neits reacted to boomix in IDENTY 9 Gadi   
    Sveiciens visiem šajā burvīgajā dienā - IDENTY 9 gadu dzimšanas dienā.
     
    Sākumā vēlos Jūs visus apsveikt ar to, ka esam kopā izturējuši vēl vienu, teiksim, vienu no sekmīgākajiem gadiem, kāds mums ir bijis. Paspējām gan atvērt, gan aizvērt dažus serverus, sasniedzām kopsummā pāri 130k unikālajiem spēlētājiem visos serveros un palielinājām identy community aktivitāti tādu, kāda līdz šim tā vēl nav bijusi.
     
    Vēlos Jums visiem lietotājiem, spēlētājiem, adminiem, bantīmiem un pārējiem pateikt paldies par to, ka esat kopā ar mums visu šo laiku. Es tik tiešām nevarētu atrasties šeit un darīt to, kas man patīk, ja nebūtu visu Jūs. Es tiešām priecājos, ka apvienošanās pagājušajā gadā ir padarījusi mūs par vienu no vispopulārākajiem CSGO community'iem Baltijā.
     
    Šajā gadā iecerēts atvērt vēl jaunus serverus, kā arī sākt domāt par savādāka tipa serveriem, ne tikai csgo, protams arī ne 1.6, jo tā spēle ir dead kāda viņa ir. Varbūt būs nepieciešams Jūsu atbalsts, lai kaut ko panāktu, bet manuprāt mēs esam tik daudz, ka tas viss ir vairāk kā iespējams.
     
    Tāpat ,drīzumā būs izveidots topiks kurā piesaistīsim jaunus adminus, vairāk tik ļoti nespiedīsim uz foruma aktivitāti, bet tieši serveru, protams ja lēmums būs pozitīvs, tad arī forums jāsāk būs apmeklēt, bez tā gluži nav iespējams.
     
    Ar cieņu IDENTY Administrācija

×