Jump to content

KaarumsLV

Lietotājs
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Upvote
    KaarumsLV reacted to colzz in UNBAN [ARĒNA] WH colzz   
    Deam. No tevis toč negaidīju :D tu jau parasti spēlē pa pirmai arēnai. Un nu tas moments ar to usp ir tiešām fail ja jau es viņu pamanītu un viņš ir tiešām redzams tad priekš kam man kkur citur skatīties? Par šito tiešām ir jēga runāt? Sanāca nepamanīt vai es tur kko darīju kad to raundu spēlēju tak visādi var gadīties. Es jau neatceroa katru savu arēnas raundu. Par tām pusēm tām pusēm ir kā ir tas ir 2 momenti no 500 vai 1000 un skatoties tak jebkuru demo aim mapēs tā var sanākt katram.
  2. Upvote
    KaarumsLV got a reaction from bulletmeister in UNBAN [ARĒNA] WH colzz   
    Colzz
    Bet šis viss tiešam liek skatīties ar greizu aci, pats arēnā speleju un pietiekoši labi zinu leņķus kur skatīties, bet šis čut ir dīvaini tur bazars nav.
    Fragmentos labi redzams kad tu neskatīsies vietās kur čalītis neiznāks, var jau būt sagadīšanās, bet tad neviens zem mikroskopa tevi neliktu.
    Dāži momenti tur ir fishy, tas ar usp slow mo , okey tur uz 128 paradzets flicks, bet tu tik cītīgi gaidīji kad crossos kamer laba puse pilnigi vienalga tev, " tu tak zini ka vinš tur nebūs ".
    Pēdēja momenta cik aklam , vai tēlot nespējīgam jabūt lai nerēdztu to usp no starta , bet tomēr skaties uz citu mapes pusi ? jezzz
    17sec novilki gar dupsi - Ir tāds princips , ja nemāki wallot, tad nemaz nesac, jo agri vai velu nopaļīsies velkot šitā.
    Ņemsism vērā ari to ka tas ir community, bez vac /ow ^^.
     
    /No hate brazer./
     
     
     
     
×