Jump to content

rwud

Lietotājs
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

rwud last won the day on May 23 2013

rwud had the most liked content!

1 Follower

About rwud

  • Birthday 12/25/1993

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rwud's Achievements

  1. mind deep like throat of certified freak

  2. Is just good sex or something rare?

    1. Kondomins

      Kondomins

      Yiss.Nais english borr

    2. Furgons

      Furgons

      Is just english goof or rare something?

  3. darīts - http://failiem.lv/u/nthgmkz
  4. rwud

    WHERE IS MY MONEY?

    thanks, takā neesmu te bijis gadiem,nezināju!
  5. Kā jau parasti,ja īsti nezin, kur likt šāda veida topiku, tad liek beztēmā! Tātad, kur ir mana ID Cash? Gribēju iet jautāt GFX sadaļā pēc logo,bet skatos,ka mana visas VOTW naudas pazudušas, varu dabūt viņas back vai tas vairs nav iespējams? SCREEN:
  6. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by Admin: estavi [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Reason: 'wh' [AMXBANS] Duration: '6 days, 22 hours and 39 minutes' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:1:34399565' [AMXBANS] Your IP: '83.223.138.3' [AMXBANS] =============================================== 2. Paša paskaidrojums par situāciju: Smejies? Atkal? Šoreiz pat īsti nebija, kur piesieties... nu,ja kkas aizdomīgs šķiet, tad rakstat momentu laikus, paskaidrošu no sava redzes punkta. 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" http://failiem.lv/u/nthgmkz 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) STEAM 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit) http://identy.lv/ban...7</span></span> 6. Ja admins ir paņēmis skrīnšotus, tad tie no savas cstrike mapes jāsapako un jāpievieno šeit. Pa manam nebija.
  7. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by Admin: breakfree [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Reason: 'wh' [AMXBANS] Duration: 'permanently' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:1:34399565' [AMXBANS] Your IP: '83.223.138.3' [AMXBANS] =============================================== 2. Paša paskaidrojums par situāciju Ideja bija tāda,ka ienācu pēc, nu , aptuveni, gada nespēlēšanas pub serveros, jūsu pubā, jo cs ir tik pat kā miris un mani cs friendi ļoti reti šauj, nebija ko darīt, tāpēc izdomāju uzspēlēt pie jums. Neko ekstra ordināru es nerādīju,bet bija spēlētāji serverī,kas čīkstēja par manu aizdomību, tas ,protams, vienmēr ir smieklīgi,jebkuram! Kamēr brakefree nešāvu nost, tikmēr viņš mani pat skatīties nedomāja,cik sapratu,bet tad tas 1on2 awp moments viņu lkm pārliecināja,ka varbūt tomēr paskatīties,ja nu reiz mani šauj nost? Par awp momentu doma tāda,ka es uz mozg ņēmu, 1. vsp biju domājis,ka aviks uz a2 šauj un ja skatās slow mo, var redzēt,ka tas bija refleks shot un brakefree visus C šāva nost,tāpēc loģiski,ka viņš c kkur ir + arī tur var redzēt,ka sākumā skatos C double doorus nevis tur kur bija viņš un arī tas ir reflex shot. Labi, tātad, rakstat momentus,ja domājat, ka kkas bija,es uzrakstīšu tos no sava skatu punkta. 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" http://failiem.lv/u/ueqhdsk 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) STEAM 5. Links uz Tavu banu (atrodams ) http://identy.lv/bans/index/61597 6. Ja admins ir paņēmis skrīnšotus, tad tie no savas cstrike mapes jāsapako un jāpievieno šeit. Man šķiet, ka nebija gan.
  8. 7 NigaKiLLer 212.70.170.2:27005 aims visa demka ar viņa aimu nebūs ilgi jāskatās demka: http://failiem.lv/u/fbmzgwa
  9. Beidzot pārvarēs slinkumu un izmazgās grīdu.
  10. rwud

    Mans Krošnieks

    Tu tik kritizēt māki,kritiķis tāds! Par tēmu - fuj,Tu kādreiz viņam apkopi esi taisījis? :yao:
  11. un Tu vienīgais kā auns serverī.
  12. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles 2. Paša paskaidrojums par situāciju 3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums) 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit) 6. Ja tev ir uzņemti skrīni, kad Tu spēlē cs, tad vienkārši uploado tos caur failiem.lv un iemet iekšā savā sūdzībā. Visiem skrīniem ir jābūt samestiem rar mapītē, tas arī jums atvieglos dzīvi! 1. [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by Admin: Moshka [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Reason: 'wh' [AMXBANS] Duration: 'permanently' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:1:34399565' [AMXBANS] Your IP: '83.223.138.3' [AMXBANS] ======================================= 2. Da neko,otro mapi skraidīju,šī bija tieši tā mape, kurā tik labi negāja,dabuju banu. viss. 3. Nebūs 3* Here u go -> http://failiem.lv/u/sdtlecz 4. Steam 5. http://identy.lv/bans/index/44803 6. Forget about it
×