Jump to content

RoflCoptersz

Lietotājs
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

6 Followers

About RoflCoptersz

  • Birthday 07/17/1994

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

RoflCoptersz's Achievements

  1. Lūgums jums visiem pisties nahuj Lūgums tev to pašu izdarīt.
  2. [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by Admin: Emilija [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Reason: 'lohs' [AMXBANS] Duration: 'permanently' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:563798852' [AMXBANS] Your IP: '85.15.210.11' [AMXBANS] =============================================== Kicked Completed demo Connecting to 83.241.93.57:27015... Connection accepted by 83.241.93.57:27015 * Password accepted Tātad ko te daudz, mēs ar Greeeku mazliet pieduurāmies, bet Emīlijai laikam mēnešreizes, nabadzīte tev viss būs labi? Nūū noņemat man šito dranķi lūūdzu minči :* <3 Pēc Demo te nav vajadzības.
  3. Tā poga nav domāta, lai CT viņu spaidītu, takā Ej dirst JENOT!!!
  4. Bļa tu ģēnij, apskaties dēmo. Tur pat nekas neliecina par Camp, vnk tu esi stulbs atmarozaks, kuram nav dzives un gribi izcelties vsmz kādu nobanojot? Wooou tev izdevās, tu pievērsi man savu uzvedību Takā piss nahuj! Pohuj liekat WP. Izsaku savas domas skaļi, lai citi arī redz!
  5. Nū pēc kara visi gudri, kad jau iedeva mazulim tādu iespeju! Vēlos, lai viņu soda , Noslīcina pienā? da nē, lai dzīvo un nepiepišas man!
  6. BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 48 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server by admin NiPPeR* [AMXBANS] You have 1 hour , 59 minutes and 24 seconds left on your ban. [AMXBANS] Banned nick : RoflCoptersz : [AMXBANS] Reason : ' JC ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 95.68.56.219 ' [AMXBANS] ===================================== Nujā, ienāku serverī paiet pāris sekundes, un ahujenijs sports mēēns, Nippers, atkal izceļas ar savu stulbumu, ķipa JC, akd uz jaila uzkāpu aptuveni uz 3sekundēm? Un tad uzlecu uz pogas, lai attaisās tas dranķis, Sodat reiz to nejēgu! http://failiem.lv/u/bkvpzwz
  7. Karoč man slinkums čakarēties un taisīt sūdzību pēc parauga, vnk nav laika jādodas. http://failiem.lv/u/xelidzn Čalim WH. A ip pašam jāuzmin? //Kalvis
  8. Tas čalis nemāk spēlēt, kur nu vēl taisīt perfekti, neiespējami no viņa puses. Nebūs UNBANS.
  9. Kpc uzreiz jālamājas? Ceru, ka neatbanos tevi!
  10. Pēdējo reizi kad tevi redzēju tu bhopā nevarēji pārlekt uz otru kubiku, nū bez DEMO neies cauri!
  11. Varētu izņemt šādas mapes. deathrun_callisus_II deathrun_havana - ,jo reāli vispār nav iespējams havanu uzspelēt! Vel nesen havanu varēja normāli spēlēt - kas par vainu kpc tagad mirst es protams nezinu, bet gribu, lai paliek /zixis Iztiksim bez doble post surf bija - visi teica, lai ņem ārā otra nabūs
  12. Vaitad tiešām tik grūti viņu noņemt? (facepalm)
  13. DD2 - http://failiem.lv/u/puxrdvb Surf - http://failiem.lv/u/qaozfyt JB - http://failiem.lv/u/efxbdfy DR - http://failiem.lv/u/ufxhiff Te būs visos kuros spēlēju, lai jūs būtu 100% droši kad tas bans ir gļuks!
  14. Domā es māku? Nekad nav bijusi vajadzība priekš DEMO iesniegšanas! Nevar sarunāt tā kad tu iedod savu skype nick un es tev tur aizsūti, jo tiešām es nemācēšu viņu te ielikt!
  15. Patiesībā es pizģīju kaimiņiem netu, kā jau nesen ievācos šajā dzīvokli neesmu vēl pieteicis internetu, ir man kkāds LMT nets kurš mētājas stūri un kuru neizmantoju!
×