Jump to content

ACE^^

Lietotājs
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About ACE^^

  • Birthday 11/21/1996

Profile Information

  • Vārds
    Marčelo
  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

1381 profile views

ACE^^'s Achievements

  1. Man neintresē vairs uzvara mēs cīnijāmies līdz pēdējam tikām Lowerbracketā jo zaudējam pret Brigādi aka InnoCence. Tad lowerbracketā mēs izcīnijām daudz uzvaru. Un esam samierinājušies ar savu pozīciju un godam nopelnījam šo visu ceļu. Viss kapēc šis vel turpinās ir tavs minētais otrais variants. Bet arī tas man vairs neskar. Bet man ir galvenais vienkārši iemest Ts sarunas un viss, jo mēs ar savu komandu jau apsriedāmies ka ar šo lietu te nekas tālāk nebūs. Velti tērēts laiks censties pierādīt un atmaskot kādu. Takā jā. Diskusijas pa šo tēmu var mierīgi pazemināt kā jau MADYOGA teica, mēs nolaižam rokas uz šo visu. Bet Ts sarunu iemetīšu. TS SARUNA PART 1 TS SARUNA PART 2 .Tagad esam beiguši no savas puses visu. ! Pateicamies visiem par komentiem un savām domām par notiekošo. 3 Lapas ar HOT topic, Sākumā nedomāju ka šis tik tālu aizies. Esmu izlasijis visus komentus šeit un danke visiem kas veltīja savu pozitīvo un negatīvo enerģiju . Pret vai Par mums. Respektēju katra viedokli. Varat taisīt TC uz šo topiku. -ACE^^
  2. Diemžēl neizmantoju gan. "Ja izmantotu" tad es nemaz necenstos celt brēkas un saukt palīgā ID, un tamlīdzīgi. Kā arī tagad nepadošos un turpināšu cīnīties tapēc kad pašlaik ir diezgan liela netaisnība. Bet nu to tik vēlāk sapratīs daudzi. Tas kad kāds mani nomelnot, man tas ir kā zaķim zem ļipas. Bijis nebijis . Teica palīgprogrammas?? Jā? bija? apmēram tā. Paliekam pie saviem faktiem stingri, par Rezu un viņa komandu. Un tie video klipi no KREJUMA akd, tīrākais bullshits jo mūsu visos 3 klipos ir skaidri redzams Aimlocks +wh Viņš ko atsūtija Default Sounds, Gamesens + ātrāks prefs jo tiek padots infs. Jebkurš normāls csgo spēlmanis tādus Fragus var paņemt. Bet nēē viņš cenšas iestāstit kautko. xxaxaxaxaxax Anyway. Demku vari skatīties augšā ir links droši. Un tas storys ir par taviem čīteru laikiem, bet mani te nejauc iekšā : D un šis topiks nav par mani bet gan par Rezu. Vadu 2 Komandas 1ar 70+cilvēkiem uz pleciem, otra special for CW. Dienā daudz MM kapāju ar 80+ score. Srsly? Sen OW paķertu un izpistu pa visiem caurumiem, esmu Supreme.. 2x biju Globals ... . xD nav bišk smieklīgi Heiteri ir daudz, jo kad satiek pretī labāku par tevi tad ir kliņķis līdz zemei. ^^ #Haters gona ,Hate.
  3. Sūdīgi es nedzīvoju Rīgā pie Origo tikties nevaram. P.s runājot par Krējuma videoklipiem tīri uz Timiningu izjūtām un soundu jo tika padots infs ka tiek pušots mids, un ar prefu ir vieglāk paķert. ps Lasu šo visu sviestu no mana komentāra smieklīgi Par Ts ierakstu man liekas ka neviens nelasa nemaz, rīt tiks publicēts jo tas aizņēma daudz laika. Otrs tas Indepented raksts ir fakots, jo es nespēlēju ar 1600 DPI un 3sens??? kur tas ir raauts es spēlēju ar 400dpi un 2.5 + ar Independt nēsmu aizgājis nekādas vārdu apmaiņās . Esmu spēlējis kopā ar viņu pret citu komandu. Par visu pārējo šo sen jau vajadzēja vērt ciet, jo TeamSpeak sarunu editošu un ielikšu. Un KREJUM, tev par godu mes uplodisim vel 2 video kas pierāda ka ne tikai Rez ir čītaks bet arī Lucky un Pēteris, visiem 3 ir tas pats Triggeris so bad so bad. Anyway, noteikt pēc ši būs vel 10-20 Komenti ar 300-500vārdiem. gosh,
  4. Patiesība acīs iekoda? Ka jūs tur visi afēristi esat? Tā bilde ko atsūtiji un? kas ? Ko tu centies pierādīt? Es sevi nepazemoju haha es pazemošu jūs visvairāk Rezu par viņa čītiem. Tādiem kā viņam nav vietas Latvijas Turnīros un Klanos.!
  5. Mums ir 3 Videomateriāli ar spēlētāju Rezu (aimlock, +wh) 1.26h garš TeamSpeak sarunas materiāls kas pierādā pretējo par Krējuma teikto. Mums ir nepublicēti 2 video kas pierādā to ka no KENTHD Klana kur bija Rez, spēlētājs Lucky izmanto to pašu Aimlocku , un Pēteris. Ja vajadzēs uplodosim tos . Mums pierādijumu pietiek, izskatījam demku visiem 10 cilvēkiem Gameplayu. Nav ne jausmas kas pa rēāliem pierādijumiem, Jo ja ierakstot YouTube, Aimlock fails, vai Flusha aimlocking, ir tieši tas pats kas Rezam 3 klipos ko mēs attēlojām viņš uzlocko uz tārgeta atvelk nost. NEJAU LAI NOšautu bet lai zinātu ka tur kāds ir, tā ir metode ko izmanto daudzi..... Tapēc viņš sūkāja nošaut kādu bet viņš zināja ka tur ir, un 3 klipos ir Aimlocks ja iestās . Un tās nav izdomas mēs salīdzinājam ar Reāliem Aimlockiem no youtubes. Uzlockojot uz tārgetu atvelkot nost viņš zina ka tur ir pretinieks. JO neviens turnīrā nešaus reāli ar AimLocku,vai Triggeri. To pāsu flusha darija. Gosh.!
  6. Tev jāapmeklē pēc iespējas ātrāk ģimenes ārsts. Liekas ka tev kautkas kaišs. Manuprāt tagad tu šo visu ,ņem pārāk nopietni. + Vakar jau minējām ka jūs tur visi Afēristi Afigeņie esat aizstāvat Rezu. Izskanēja vārdi "Nē" "Pirmo reizi redzu viņu" utt. Tagad tik ļoti pūlies aizstāvēt Rezu kad pats ,savu romānu vari lasīt. Un saprast to cik patiesība glubs tu esi, man ir Ts saruna kurā ir daudz kas pretējs, jau noklausījos rīt uploadošu. Un vel kas, sacerēt garu Romānu un domāt ka ar TEVIS izdomātiem tekstiem , kautkādu bullshitu ko tu galvā saceri pret mums/mani. Vari paturēt pie sevis, mēs takš zinam ka jūs visi uz vienu roku esat. šis diemžēl nav nekāds ārzemju vai hamilijonu rotaļu seriāls, this is real life. Nolaidies uz zemes.
  7. Renderojas. 89% Rīt ielikšu TeamSpeak ierakstu. Kompis nav no tiem jaunākajiem lai 1,26h video sarenderotu pāris stundās. Tomēr Divkodolu grausts.
  8. Jā par tām AntiCheat sistēmā runājam, TeamSpeakā. Well tikpatkā esmu jau izmetis no galvas šo visu, tikai atlika iepostot pēdējo lietu "TeamSpeak sarunu" ko velprojām renderoju 51% un tas jau iet 4stundu.. Pain in ass bet ielikšu un izdarīšu ko cilvēki prasa. Jo kā augstāk Krējums minēja visādās nepareizas / un tirāko bullshitu pa mums, ka mēs tur nomelnojam utt, Tad ar to sarunu pierādīšu pretējo. Varēju sen atcelt renderingu jo pie kompja neko spēlēt un darīt nevaru, jo lago. Bet vēlos aizstāvēt savu reputāciju.
  9. Renderoju TS Sarunu jau 3h... driz bus up.. .ps Krējum tu tur tādu bullshitu stāsti. Anyway . Mimcitis tu nesaproti mūsu komanda nebūs no tāam kas aizvērs acis uz čīteriem. Mēs izkodīsim ārā jebkuru kurš spēlēs ar jebkāda veida palīgprogrammām. Ejat strādāt?? 2h runāt no 9lidz 11 vakarā .. man liekas tu kautko jauc. ;D Un kādā starpība vai mēs 2H vai 10h runājam TS, vai Skype. Kāds tur sakars ar darbu? Ja man vismaz personīgi ir viss ko man vajag. Nejauksim IRL un Virtuālo.
  10. Mums bija saruna TeamSpeak3. Kas ilga 2stundas ja nemaldos, diskusējam bijam cilvēki kuriem vaajadzēja tur atrasties, un cilvēks TeamSpeakā kas spēlēja pret un kas pazina Rez teica ka viņš čitoja pret iepriekšējo komandu kad mums vel nebija spēlē , un tad Cache spēlē čitoja ar kubu , bet to neviens neteica citiem, un beigās sanācā lielas diskusijas kas ieilga ļoti ilgi. EDIT: Spēli kuru viņi spēlēja bija Mirage, tika specoti un demku skatijas vairāki čali tajā spēlē jau biaj OBV, plays no Rez puses. Un to apliecināja tikai beigās kad mēs noputojušies centāmies pierādīt savu. tad tik izdomāja pateikt par Mirage, un beigās pateica ka Cache viņam ir kubs jo tika specots un spēlēja ari obv. Bet protams viens saka to otrs to. Nekad nebūs kad visi saka vienu katram savs viedoklis,tas pats kas te. .ps Pat saucām palīgā/klajā IDenty komūnu . Un esmu pateicīgs visiem . Jo šī lieta bija diezgan kompliksējoša ,tapēc bija tāds 50/50 Beigās jau puslīdz nonācam pie skaidrības kad Sarunas tika pieminēti vairāki fakti reāli.
  11. Paldies visiem kas palīdzēja diskusijās. Un veltija savu laiku šim notikumam. Esam tikuši skaidrībā daudzmaz, nonācam pie tā kad atdzinās/tika puslīdz atmoskoti ar cita cilvēka palīdzību. Kad Rez čītoja tiešām. Varam vērt ciet.
  12. Lockojas gan. Tapēc jau ir SlowMotion. Kā var nelecakoties, ja viņam Crosshairs staigāja līdzi viņam.
  13. [EXTRA FOOTAGE #2] AIMlocking again. Manuprāt ar 3video pierādijumiem tur jābūt , amatierim lai nesaprastu situāciju. Ka ir AIMlocks. Un ir tāda lietā kā "apslēpšana" tapēc minēju DEMO skatoties ar neabruņotu aci nav iespējams uzķert neko, Vajag pacietību un mūsu komandā ir izbijis BanTeams, kas mums dod šos momentus Tapēc vēlējos zināt IDenty BT, viedokli .. P.S Mēs spēlējam ari CACHE tapēc šis demo nebija iekļauts.
  14. Es vēlējos BT, un cilvēkus ar zināšanām, te ir izteikušies daudzi un sapratuši. Tu vienīgais neko nesaproti. Domāju pat ar full demo neko nesapratīsi jo vajag dažās vietās slowmotion lai saprastu kas ir kas. + domāju ka nesaproti kas ir Aimlocks. Bet iemetīšu full Demku. Links uz demo: https://failiem.lv/u/uqfbw5kx
  15. UPDATED extra footage. Aimlocking found?? ko jūs domājat.
×