Jump to content

damnedJAPAN

Lietotājs
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

5 Followers

About damnedJAPAN

  • Birthday 12/29/1991

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

damnedJAPAN's Achievements

  1. Noskatījos līdz kaut kādai 2 minūtei un tekstam "viņi tikuši iekšā, tas nav labi blablabla" Vienīgais ko es tev varu pateikt - nav labi tādus video taisīt!!! Tiešām retards.
  2. Pēc idejas vajadzētu obligāti pildīt.
  3. Nu ko lai saka, spēli redzēju, nesaprotu kas ar viņiem ir noticis fuj.
  4. Cik varēju saprast pēc treilera izskatās tīri tā neko , būs vēlāk jāietestē. P.S - labs raksts P.S.S - APSVEICU! :catdancing:
  5. deathrun_green_csbr! ir jau iemesta, vai kā?
  6. Man met ārā no cs ar erroru kad iet mape deathrun_wildrace - īsti neatceros kas errorā bija rakstīts , kkas saistīts ar kaut kādu n0thing.
  7. Jūs tur visu serveri sabanojuši ar saviem sms acc esat. :ohgod:
  8. *[AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin Oldschool. [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned Nickname : DamnedJapan* [AMXBANS] Reason : ' chiiters ' [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 2039446877 ' [AMXBANS] Your IP : ' 91.105.7.126 ' [AMXBANS] ======================================= * Administrators Oldschool vienkārši banoja citu spēlētāju un kļūdas dēļ bans pārmetās uz mani. * Protokols 48. *http://identy.lv/bans/index/34645 P.S - domāju, ka demo nevajag, jo tā ir vienkārši kļūda. Paldies.
×