Jump to content

Neo__

Lietotājs
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Neo__

Neo__'s Achievements

  1. njuu vsp es par cs dievu neuzdodos vnk speeleeju ilgi! es personiigi uzskatu ka labi speelee tie kuri speelee uz touchpad, FS, un shauj spreciizi. cik esmu banots tik ir bijushas apelacijas un ss kuri bijushi pieprasiiti nav bijushi nekaadi "fake"... bet nu jaa tas bija tikai ieteikums kas +/- paliidzeetu shim (manupraat) leenaam grimstoshajam projektam:)
  2. lieks posts, bet nu jaa, taa es speeleeju; http://failiem.lv/u/hakmvjw
  3. Neo__

    dd2 ieteikums

    sveiki! Taakaa esmu banots par wh un iisti nevaru pieraadiit ka man taada nemaz nav es veeleetos jums ieteikt taadu lietu ka kad nobano kaadu player'u tad vinjam automatiski pirms sperienprojekts uznjemas ss(ScreenShot) kur redzams viss kas vinjam tur ir- kubi,wh,kkaadas liinijas un veel visaadas "hernjas" kas godiigajiem speletajiem sapish visu gariigo un protams liek izskaidiit pc and soliit dot pa purnu! By Neo__ Peace!^^
  4. Sākumā topiks jānosauc " UNBAN [serveris] Iemesls Tavs niks" un topika saturā jāiekļauj (Ja topick title noteikumi netiks ievēroti, Tev tikš piešķirts Verbal (mutisks) Warning, atkārtoti - Warning Point) 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin Zvers. [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned Nickname : ||SKL|| Neo__ /A/ [AMXBANS] Reason : ' wallhack ' [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 564608940 ' [AMXBANS] Your IP : ' 212.93.100.197 ' [AMXBANS] ======================================= 2. Paša paskaidrojums par situāciju. nav jau ko skaidrot visiem gadas kljuudas! daudz kur esmu banots un visur esmu rakstijis apelaacijas! ma----- esmu banots par aim+wh (kur patiesiba nesmu banots es bet kads cits ar ip sakritibu!) rakstot apelaciju pateica ka unban nedabushu jo nav steam id! utt 3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums) amm es ljoti atvainojos bet tur nekaa iisti nesaprotu! varu savu deMo dot tikai. bet banoja apmeeram 13;30(aptuveni) 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" http://failiem.lv/u/olomnjm 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) 48 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit) 212.93.100.197 Sūdzību vari nerakstīt, ja bans ir mazāks par 1 dienu, kā arī, ja tas ir saistīts ir IP sakritību. Sūdzību vari nerakstīt, ja bans ir mazāks par 1 dienu, kā arī, ja tas ir saistīts ir IP sakritību. Sūdzību vari nerakstīt, ja bans ir mazāks par 1 dienu, kā arī, ja tas ir saistīts ir IP sakritību. Sūdzību vari nerakstīt, ja bans ir mazāks par 1 dienu, kā arī, ja tas ir saistīts ir IP sakritību. ______________________________________________________________________ Kā rakstīt sūdzību par adminu! Topiks jānosauc "Sūdzība [serveris] admina niks" un topika saturā jāiekļauj 1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir) 2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda 3. Screenshoti vai demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" 4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību 5. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) ______________________________________________________________________ * Atļauts iesniegt vienu no abiem. (HLTV or DEMO) Iztiksim bez rupjībām un aizvainojumiem. Sūdzība tiks izskatīta tuvāko stundu laikā. Ja sūdzība neatbilst paraugam, ietvertais saturs aizvaino citus vai netiek ievērotas citas vispārpieņemtas ētikas normas, topiks tiek automātiski dzēsts. Par akārtotu izdzēstā satura postošanu - wp/postošanas ierobežojums uz 1 dienu.
×