Jump to content

Right In Head.

Lietotājs
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About Right In Head.

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Right In Head.'s Achievements

  1. 1. Varbūt netika nogagoti daži spēlētāji ,jo biju AFK kādu laiku. 2. Bans par Gunroom kill ir 2 h ,varēju likt ilgāk ,bet Tas nav obligāti ,tāpat tādiem cilvēkiem pašiem jāsaprot kas ir slikti ,bano kaut vai uz mēnesi ienāks pēc mēneša un darīs visu to pašu,Esmu aktīvs tākā ,ja turpinās tādā garā ,dabūs ilgāku ban. 3 . Cilvēki drīkst runāt pa mikrafonu , kaut arī viņam ir kaitinoša sīča balss.
  2. Sveicieni ,Oldiņam un arī Aigariņam . ::
  3. LFS , ar Klaviatūru. Nu ,kurš katrs arī tā MTA nevar padriftot ,kaut vai ar modiem.
  4. Holly shit. Galvenais ,kad abiem diviem reizē . Labi ,kad visi vesali
  5. Sup ,visi identy biedri ,es te iečekoju savu Youtubes kanālu atradu dažus vecus MTA video drifta ,video. Jā ,kāds grib paspēlēt kopā kaut ko uzraksta x) Random lfs drift here.
  6. Kurš būs mans draudziņš ?
  7. Pārkāpēja niks Masts. Pārkāpēja IP ar skrīnu vai linku (lai uzzinātu ip, raksti konsulē xlist) Sorry ,sen nebiju spēlējis CS ,kādus 8 mēnešus rakstiju list un slist ,aizmirstu ;/// Sry. Demo, kurā notiek pārkāpums (IDenty_serveris_DEMO.dem) http://failiem.lv/u/pqxtetf Aptuvenais laiks iekš demo, kur redzams pārkāpums Ap beigām. Pārkāpums (piem. wallhack) Tīrs aimiņs.... Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) Serveris kurā tas notika (dd2, surf, hns, jb, war3) Surf
×