Jump to content

kiwielv

Lietotājs
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About kiwielv

  • Birthday 05/28/1999

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

kiwielv's Achievements

  1. Samsung ar savu jaunāko viedtālruni ir atkal pārsteigusi pasauli ar pirmo telefonu, kura ekrāns sniedzas pāri telefona malai. Jaunā sānu mala sniegs jaunas iespējas telefona lietotājiem. Miera režīmā uz displeja malām tiks attēlota svarīgākā informācija – laiks un paziņojumi. Samsung to dēvē par Quick Glance opciju. Brīdī, kad tālrunis ir “pamodināts”, bet tā ekrāns nav atbloķēts, sānu malas ir izkārtoti vairāki īsceļi, piemēram, hronometrs, zibspuldze un pat lineāls Vairāk: http://www.samsung.com/global/microsite/galaxynoteedge/noteedge_design.html Video:
  2. Bet kāpēc tieši tas ir dd2? :| - citos nekas tāds nav.
  3. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles: 2. Paša paskaidrojums par situāciju: Tātad jau labu laiku netiku nevienā no IDENTY serveriem! -iemesls: STEAM ID sakritība. šoreiz tieku JB un SURF, bet ''netieku'' DD2. Gulži tā nav, ka netieku. -tieku, bet pēc ~20 sekundēm izmet no servera, reason: BAN! Tad nu beidzot nolēmu uzrakstīt sūdzību, jo pašlaik Latvijā neatradu citus serverus kuros notiek ''IDP'' vai kas cits. Komūns tiešām ir labs. 3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums): Nav tāda, jo nekad neesmu spēlējis. 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p): Īsti nezinu. paķēru pirmo cs kuru redzēju iekš ''piratebay'' 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit): Nav tāda, jo nekad neesmu spēlējis. 6. Ja admins ir paņēmis skrīnšotus, tad tie no savas cstrike mapes jāsapako un jāpievieno šeit. pielikums (video): https://www.youtube....b4tr5jgB0Zpt0hQ mans IP: 80.233.154.227
  4. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles: 2. Paša paskaidrojums par situāciju 3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums) 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit) 6. Ja admins ir paņēmis skrīnšotus, tad tie no savas cstrike mapes jāsapako un jāpievieno šeit.
×