Jump to content

Sprite^

Lietotājs
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Downvote
    Sprite^ reacted to akka in Servera kaste / hostings   
    Hehei, kā jau pēc topika virsraksta varējāt noprast, tad runāsim par servera kastēm un problēmām kas mūs šobrīd moka. Nav brīnums, ka tagad serveros valda haoss, jo lagi, lagi un vēl 1 reizi lagi. Varbūt ne tik ļoti izteikti bhop un surf serverī, bet arēnā situācija ir diezgan traģiska.
    Šobrīd mums ir 2 hostingi un neviens no viņiem nav īpaši labs, jo vienam vienkārši kaste nevelk tik daudz cilvēkus, bet otram aizsardzības nu nekādas.
     
    Ko mums piedāvā?
    Tas hostings uz kura tagad stāv (arena, surf, bhop) mums piedāvāja iegādāties servera kasti kura to visu varētu pavilkt un viss strādātu bez lagiem. Būtu ddos aizsardzība un gadījumā ja kāds meiģinātu uzbrukt kastei, lielākoties nekas nesanāktu. Respektīvi cena kura jāsakrāj ir 600 eiro, bet tas vēl nav viss, ja mēs iegūstam kasti, iebāžam viņu dc, tad mums veselu gadu nav jāmaksā par hostingu. 
     
    Ko mēs piedāvājam Jums?
    Tā kā mēs zinam, ka šīs visas "vip", "idc" balvas jau ir apnikušas, tad ja mums viss sanāks, būs iespēja iegūt reālas lietas.
    Nākošā lieta ko mēs Jums piedāvāsim būs jauni serveri, pašreiz ar boomixu domājam par pub un ttt serveri, bet jā, tas jebkurā gadījumā notiks tikai tad, ja viss būs bumbās ar pašreizējo piedāvājumu.
     
    Ko es vēlos no Jums?
    Tas viss prieks tomēr nav lēts, lai arī nepatīk prasīt naudu, tomēr vajadzīga Jūsu palīdzībi, lai mūsu "sapni" pārvērstu īstenībā, ja Jūs vēlaties, lai viss būtu tā - kā aprakstīts augstāk. Ziedojumi nav spiesta lieta, bet katrs no tiem palīdzēs mums sasniegt galamērķi un iegūt jaunu IDENTY kasti. 
     
    Šeit būs maziņš listiņš ar tiem, kuri ir noziedojuši
    Melns Kaķis a.k.a TALANTS akka Kemito Walter Inno a.k.a TheNazis Jorens aDson Atty Nodžejs RUQAYSTV NotFunny* IM_WILD InsY Lori TROPS BOTNAME Dakteris Krabis F0rex simplijs Siera kūka Tayyab Seach Izteikties topikā protams var visi, bet ja nav doma ziedot, tad lūdzu nerakstiet, ka to darīsiet, tas nav vajadzīgs. Visi kas taisās maksāt, droši ierakstās topikā, vai uzraksta man pm, paldies.
  2. Upvote
    Sprite^ reacted to matejs in Padomi māksliniekiem !   
    Ceru ka šis video jums patiks ! Atvienojos par audio !

  3. Upvote
    Sprite^ got a reaction from Senciitis in Sveicam: Senciitis   
    Apsveicu,Vecā Omīte.
×