Jump to content
ower.

Idiotiskāko Noziegumu Top 10

Recommended Posts

Raksts kopēts no spokiem, bet šis raksts spokos ir manis paša veidots oriģinālraksts...

 

Kādu laiku iepriekš iegāju pie austoostas tuvākājā Narvesenā, lai iegādātos kādu laika kavēkli, nopirku avīzi, tad nu atšķīru un ieraudzīju es šo Idiotisko noziegumu top 10, tā kā es neesmu nekāds lielais rakstnieks, es vienkārši pārrakstīšu šo topu no avīzes, lai arī jūs varētu saņemt humora lādiņu (es pats gardi smējos piesaistot citu "gaidītāju" uzmanību).

 

Kuriozu noziegumu, kad nevienam netiek sagādāts nopietns kaitējums, bet paši noziedznieki pārsteidz ar savu rīcības muļķīgumu un stulbumu, visā pasaulē ir vairāk nekā pietiekami. Pat visnopietnāko profesiju cilvēkiem - policistiem, tiesnešiem, advokātiem, prokuroriem - reizēm ir par ko pasmieties.

 

Visidiotiskākie noziegumi.

 

Jūsu uzmanībai pasaules vismuļķīgāko noziegumu reitings. To apraksts nevar izraisīt neko citu kā vien smaidu. Lai būtu vairāk tādu noziegumu, goda vārds! Gan kārtības sargiem ir tīrā bauda ķert tādus stulbeņus, gan godīgiem pilsoņiem zaudējumu mazāk.

 

10. VIETA: UZBRUKUMS UZ LABU LAIMI.

Noziedznieku idiotu desmitnieku noslēdz 26 - gadīgais vācietis, kuru pēc aresta prese uzreiz nodēvēja par "visstulbāko Vācijas laupītāju". Plānojot aplaupīt banku, viņš nolēma izmantot no filmām zināmu, pārbaudītu maskēšanās variantu - uzvilkt sejai melnu masku ar acu caurumiem. Viņu pievīla aizmāršība: tieši caurumus acīm viņš arī neizgrieza. Straujā gaitā ieejot bankā, pa ceļam izvelkot pistoli, uzbrucējs uzvilka galvā masku, ar rāvienu to nolaida uz sejas un... uzreiz zaudēja orientāciju telpā. Acu caurumu nebija, un cauri biezajam audumam viņš neko apkārt neredzēja! Pēc inerces nogājis vēl dažus soļus, vācietis nolamājās un noņēma masku. Viņš tomēr nosprieda, ka nav ko zaudēt, un pieprasīja kasierim naudu. Ja jau neveicas, tad neveicas visur: seifu atvērt neizdevās - acīmredzot kasieris to nobloķēja ar speciālu ierīci. Laupītājam nācās laisties prom tukšā. Lai gan viņam izdevās aizbēgt no nozieguma vietas, tomēr nebija īpašas jēgas skriet projām. Atrast un arestēt nelaimīgo uzbrucēju nākamajā dienā nesagādāja nekādas grūtības: bankas novērošanas kameras, protams, bija piefiksējušas viņa seju visos rakursos. Tiesneši izrādīja iecietību pret muļķadesu, un viņam piesprieda diezgan pieticīgu soda termiņu - četrus cietumsoda gadus.

 

9. VIETA: "TE BIJA ADISONS".

Par visstulbāko noziedznieku Lielbritānijas vēsturē atzīts 18 gadīgais Pīters Adisons no Češfīras grāfistes. Piedzēries ar draugu līdz labai kondīcijai, Pīters pierunāja paziņu pārlīst pāri bērnu nometnes žogam. Nokļuvuši teritorijā, "reāli zēni" sāka ārdīties: saplēsa traukus, izlaida putas no visiem ugunsdzēšamajiem aparātiem - vārdu sakot, izklaidējās. Pirms bēgšanas projām paķēra arī mantas, ko atrada, daļēji drēbes. No rīta izdemolētās bērnu iestādes darbinieki izsauca policiju. Ieradušies kārtības sargi ilgi nedomāja: tieši uz telpas sienas, kur piedzērušies zēni plosijās, rotājās uzraksts ar melnu, treknu marķieri "Te bija Pīters Adisons". "Visu esam pieredzējuši, bet lai noziedznieks atstātu autogrāfu nozieguma vietā - tas ir kas jauns!" policisti smējās, piebraucot pie Pītera mājas. Kad viņu arestēja, Adisons bija "ģērbies pierādījumos" - viņam mugurā bija krekliņš, ko viņš bija paķēris no nometnes. Huligāns tika sveikā ar nosacītu gada cietumsodu un naudas sodu pusotra tūkstoša dolāru apmērā, bet viņa paziņam piesprieda 60 stundu sabiedriskos darbus.

 

8. VIETA: NELAMĪGAIS NOLAUPĪTĀJS.

Astotā vieta reitingā, kā arī visdumjākā nolaupītāja goda nosaukums piešķirts amerikānim Frenkam Singltonam, Vestpalmbīčas iedzīvotājam Floridā. Iznākot no cietuma, kur viņš izcieta sodu par huligānismu, Frenks pamanījās dažās minūtēs nodrošināt sev garantētu atgriešanos aiz restēm. Tieši pie cietuma ēkas atbrīvotais huligāns ieraudzīja sudrabkrāsas sporta kāru "Nissan 350Z". Sudrabainā mašīna tik ļoti iepatikās Singltonam, ka viņš nespēja apvaldīt vēlēšanos pavizināties ar šo moderno vāģi. Pieskrējis pie jaunas meitenes, kura kāpa laukā no kārotā auto, Singltons atņēma viņai atslēgas, iekāpa mašīnā un iedarbināja motoru, bet... te viņu gaidīja pārsteigums. Savā 21 dzīves gadā Frenks bija braucis vienīgi ar automātisko ātrumkārbu un tāpec bija galīgi satriekts, ieraugot sev pavisam jaunu "mehāniku" ( manuālu ātrumkārbu ). "Neredzētā"ierīce pavisam izsita jaunekli no jēgas. Cenšoties nezaudēt pašsavaldīšanos, neveiksīgais nolaupītājs sāka pēc kārtas spiest visus pedāļus un raustīt sviras, bet nepaguva pabeigt iesākto: laikus ieradās mašīnas saimnieces izsauktie policisti un saņēma ciet lāgā svaigo brīvības gaisu ieelpot nepaguvušo Frenku.

 

7. VIETA: NAV PILNS KOMPLEKTS!

Ar pilnām tiesībām likumpārkāpēju pasaules desmitniekā iekļuvis arī krievs, Vladimiras apgabala Komunāru ciema iedzīvotājs.Starp citu, ja kāds apņemtos sastādīt visnekaunīgāko noziedznieku reitingu, krievs bez ierunām ieņemtu pirmo vietu. Ienākot veikalā "Mājas tehnika", ciema iedzīvotājs pamanījas iznest no turienes lētu importa televizoru. Apbrīnojami, bet neviens to nemanīja un zagli neaizturēja. Tikai pēc stundas pārdevēji ieraudzīja, ka nav televizora. Kas to varēja nozagt, pat aptuveni nespēja atcerēties. Tā lieta arī paliktu neatklāta, ja nebūtu cietpaura laupītāja, kurš... pats atnāca uz veikalu! Viņa nekaunībai nebija robežu: zaglis bija nolēmis izlikties par godīgu pircēju, kuram nevērības dēļ bija pārdevuši televizoru bez pults un antenas, eksplautācijas instrukcijas un garantijas talona. Viņš sašutis pieprasīja nekavējoties viņam atdot visus aksesuārus. Protams, pārdevēji uzreiz izsauca policiju, un alkatīgais zaglis tika apcietināts. No veikala nozagto televizoru, saprotams, atrada kratīšanā neveiksmīgā laupītāja dzīvoklī.

 

6. VIETA: EREKCIJA KĀ PIERĀDĪJUMS.

Apbrīnojamā veidā iekrita četri jauni austrālieši no Melnburnas. Kādu nakti viņi nolēma viņi nolēma izdarīt laupīšanu un ar šādu mērķi iekļuva lielas klīnikas telpā, kas specializējas uroloģijā, daļēji - risinot problēmas ar potenci. Paņēmuši visu medicīniskajā iestādē atrasto skaidro naudu vairāku tūkstošu Austrālijas dolāru apmērā, zēni nenoturējās un paķēra līdzi paris desmitus iesaiņojumu ar stipras iedarbības zālēm - viagras analogu. Nevis vienkārši analogu, bet ar daudz ilgāku iedarbību. Tās izraksta, ja ir ļoti nopietni traucējumi ar potenci, bet veselam cilvēkam izraisa pavisam noteiktas, dzīvībai un veselībai nekaitīgas, bet neapšaubāmi nepatīkamas sekas, precīzāk - erekciju, kas nebeidzas vairākas dienas pēc kārtas. Saprotams, viss zagļu četrinieks uzreiz nolēma pārbaudīt brīnumpreparātu. Viņu prieks nebija ilgs: nekādi neizdevās tikt galā ar nelaimi. Nebija grūti atrast "apmulsušos un nogurušos" noziedzniekus: klīnikas ārsti, atklājot preparāta pazušanu, brīdināja policiju par laupītāju "īpašajām pazīmēm". Policistu jautrībai nebija gala.

 

5. VIETA: SMUKULĪTIS.

Ar retu muļkību izcēlās arī tumšādainais zaglis, kurš bija nolēmis iedzīvoties sudraba rotaslietās. Skaistos karekļus viņs pamanīja pusaudzim, kurš brauca ar to pašu Londonas tramvaju. 16-gadīgais zēns nolēma nepretoties, tāpēc noņēma un atdeva ķēdīti un rokassprādzi pēc zagļa pirmā pieprasījuma. Pie tam viņs draudēja zēnu nodurt. Toties laupītājs nevis laidās laukā no tramvaja, bet nolēma pielaikot rotaslietas: vai piestāv? Paskātījies visapkārt, meklējot kādu spoguli vai kaut ko tamlīdzīgu, modes kungs ieraudzīja tonētu stiklu, kurā atspoguļojās viņa fizionomija. Priecīgais zaglis pielaikoja ķēdīti un rokassprādzi. dažas minūtes pagreznojās "spoguļa" priekšā un palika ar sevi ļoti apmierināts. Jauneklis tā arī nesaprata, ka spoguļojies novērošanas kameras objektīvā, kas piefiksēja viņa seju visos sīkumos kopā ar nolaupīto labumu. Labas kvalitātes noziedznieka portretu uzreiz izsūtīja visām policijas nodaļam, un zagli aizturēja.

 

4. VIETA: BANKAS LAUPĪTĀJS IZLIKĀS PAR KOKU.

Kas ir galvenais ,aplaupot banku? Galvenais ir maskēšanās! Ja tevi nepazīst, tad arī nenotvers. 49-gadīgais amerikānis Džeimss Koldvels to cieši ielāgoja. Taču visizplatītākais ārēja izskata izmainīšanas variants - maska vai zeķubikses ar acu caurumiem - viņam acīmredzot likās neorģināls, novazāts un vulgārs. Varbūt nepietiekami efektīvs. Grūti pateikt, ko domāja Koldvels, bet šis jokdaris neatrada neko labāku kā izlikties par slotu... Tas ir, par krūmu. Bankas "Citizens" kādas nodaļas darbinieki bija pārsteigti, kad agri no rīta ieraudzīja, kā iekšā ieiet ārkārtīgi dīvaina izskata apmeklētājs. Visu ienācēja ķermeni klāja zari un lapas, kas bija pielīmētas ar skoču. Pienākot pie lodziņa, cilvēks-koks mierīgā balsī pieprasīja atdot visu naudu un ielikt to maisā. Bankas darbiniece izpildīja uzbrucēja-krūma visas prasības, bet izņemot naudu, ielika tur vēl arī paciņu ar speciālu krāsu, kas ar laiku uzsprāgst. Paciņa drīzumā uzsprāga, tāpēc neveiksmīgajam laupītājam nācās izmest to kaut kur tuvumā auto stāvvietā un aizbēgt bez guvuma. Laupītājs-krūms tik ātri vien aizturēts. Kad viņs nāca laukā no bankas, neveiksmīgā uzbrucēja seju nofilmēja noverošanas kamera. Ierakstu parādīja vietējā televīzijā, Koldvels tika atpazīts un arestēts pie savas mājas, kas atradās pavisam netālu no bankas "Citizens" - apmēram trīs kilometrus.

 

3. VIETA: ĻAUNS NOZIEGUMS AR TRĪSRITEŅU VELOSIPĒDU!

Šī nozieguma apstākļi atgādina absurda komēdiju. Tas notika 2003. gadā Sālemā, ASV. 24-gadīgais Osvaldo Valenciano nolēma pavizināties ar bērnam atņemtu trīsriteņu velosipēdu. Acīmredzot viņš netika galā ar vadību, jo pilnā gaitā ietriecās automašīnā. Piecēlies no asfalta, jauneklis sāka kliegt uz šoferi un pieprasīja nekavējoties viņu aizvest uz slimnīcu. Šoferis Marions Rodrigess pagrozīja pirkstu pie deniņiem un ieteica Osvaldo uzgriezt "911". Taču Valenciano piepeši izvilkta pistoli. Haotiski izšāvis ar to vairākas reizes un pamanījies sašaut sev kājas pirkstu (!), jauneklis iekāpa Rodrigesa mašīnas aizmugurē un atkal pieprasīja viņu aizvest uz slimnīcu. Rodrigess savukārt izkāpa no mašīnas un palūdza garāmgājēju uzgriezt policijas numuru. Piepeši Osvaldo saprata, ka viņu uz slimnīcu noteikti nevedīs, izkāpa no mašīnas, atkal uzsēdās uz velosipēda un mēģināja aizbēgt, bet atkal nokrita. Tieši torīd ieradās policija. Ieraugot mašīnu ar bākugunīm, Valenciano pārbijās, pameta savu trīsriteņu draugu un, vicinot pistoli, mēģināja nozagt Mariona Rodrigesa mašīnu. Neticis galā ar vadību, Osvaldo ietriecās stabā uz salauza kāju, kurai pirms tam bija sašāvis pirkstu. Pēc pirmās medicīniskās palīdzības sniegšanas Valenciano tika arestēts.

 

2. VIETA: ŠAUSMU FILMA NESANĀCA.

Leikstijas iedzīvotāja Kārena Lī Džohimmi mēģināja izdarīt uzbrukumu, kad viņai bija 20 gadu. Pa šiem gadiem Kārena acīmredzami bija saskatījusies šausmu filmas vai varbūt neatrada neko piemērotu bruņotai aplaupīšanai savā mājā. Kad viņas galvā spontāni uzradās moteļa "Hovards Džonsons" aplaupīšanas ideja, upuru iebaidīšanai viņa paķēra līdzi... elektrisko zāģi. Varat iedomāties administratora seju, kurš ieraudzīja, kā pa durvīm ielaužas jauna meitene ar dusmās izķēmotu seju un elektrisko zāģi trauslajā rokā! Vicinot savu draudīgo ieroci, Kārena iekliedzās " Nekavējoties attaisiet seifu un atdodiet man visu naudu!" Taču moteļa personāls gandrīz pakrita uz grīdas no smiekliem. Nekaunīgajai uzbrucējai nez kāpēc neienāca prātā, ka elektriskais zāģis darbojas ar elektrību, tāpēc tas jāpieslēdz pie strāvas, lai sagādātu kaut kādas briesmas apkārtējiem. Kāpēc Kārenu nemudināja uz pārdomām vads, kas vilkās aiz viņas pa grīdu, palika nezināms. Drīzumā meitene tika apcietināta par aplaupīšanas mēģinājumu.

 

1. VIETA: NAV STIPRS ORTOGRĀFIJĀ. (Tā lūk gadās, ja nemāk rakstīt.)

Dzimtās valodas nezināšana, iedzimts kautrīgums un pārsteidzošs intelektuālo spēju līmenis ierindoja muļķu hitparādes pirmajā vietā Amerikas pavalstnieku Polu, Sanfrancisko iedzīvotāju. Reiz Pols nolēma aplaupīt banku. Šajā nolūkā viņš atnāca uz "Bank of America" nodaļu, paņēma no letes pirmo pagadījušos tīru veidlapu, izņēma pildspalvu un uzrakstīja vēstījumu ar ļoti daudzām gramatiskām kļūdām. Kautrīgais laupītājs nolēma troksni necelt, tāpēc nostājās rindā pie lodziņa kā kārtīgs pilsonis. Atkarībā no tā, kā tuvojās viņa rinda, pieauga arī satraukums. Kā nekā pirmā aplaupīšana! Ja nu pēkšņi kāds redzēja, kā viņš rakstīja zīmīti kasierei? Iespējams, kāds paskatījās pār plecu, bet viņs to nepamanīja? Vai arī viņu piefiksēja videokameras objektīvs? Varbūt jau traucas policija, lai sagrābtu Polu nozieguma vietā? Galaiznākumā nelaimīgais uzbrucējs tik ļoti satraucās, ka gandrīz skriešu pameta banku. Atvilcis elpu un paskatījies apkārt, Pols pamanīja ielas otrā pusē bankas "Wells Fargo Bank" izkārtni, un viņam pēkšņi atgriezās agrākā apņēmība. Pols pārliecinošā gaitā pārgāja pāri ielai un, ieejot nodaļā, pasniedza operatorei jau sagatavotu zīmīti. "Wells Fargo Bank" darbiniece, pieklājīgajam uzbrucējam par nelaimi, izcēlās ar stabilu psihi un simtprocentīgām gramatikas zināšanām. Ar pūlēm valdot smieklus, viņa pateica laupītājam, ka nekādi nevar pieņemt no viņa zīmīti, kas uzrakstīta uz citas bankas veidlapas, vēl jo vairāk izsniegt pēc tās naudu. Tāpēc viņam vai nu jāpārraksta tā uz "Wells Fargo Bank" veidlapas, vai jādodas ar šādu lūgumu atpakaļ uz "Bank of America". Nedaudz padomājis, Pols pagriezās uz aizgāja, bet attapīgā meitene uzgrieza policijas numuru. Pēc desmit minūtēm analfabēts tika apcietināts. Jā, jā "Bank of America" nodaļā, kur viņs stāvēja rindā, lai nodotu kasierei savu gramatiski nepareizo zīmīti.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×