Jump to content
Kordig

Apelācija Nr2

Recommended Posts

norāvu banu par reasonu aktīvs bans

 

Jā zinu biju mainijis ip, lai tiktu iekšā gg serverī, bet es biju mainijis ip, kad kāsis man jav bija uzlicis unbanu un es pats to nezināju, ka man jav viņš ir.

tātad tas nav pārkāpums tikpat labi es varēju aiziet pie kāda čoma uzlikt līdzīgus nikus un dabūtu banu ar reasonu aktīvs bans kautgan ne pie kā nebūtu bijis vainīgs.

Link to comment
Share on other sites

Iemet linku uz banu un demo katrā gadījumā, ja bana izskatītājam vajadzēs. Es neizskatīšu, jo man nav saprašanas un neesmu redzējis, ka esi unbanots.

Link to comment
Share on other sites

http://identy.lv/for...atceros-vairak/ tulīt būs ātri otrs demo

 

 

p.s ar "intelektām" smadzenēm apdavinātajam mimam velreiz atgādināšu ip change bija tad, kad man jav bija unbans rēali kāds tur iemesls lai banotu pasaki? tikpat labi man varēja būt tāds nets, kur mainās ip diezgan bieži vai arī kā jav augstāk minēju ar to čoma piemēru

Edited by Kordig
Link to comment
Share on other sites

Es izskatiju lietu saistībā ar tavu nrc,par kuru tev uzlika banu Defragmenteets!noņemu,banu skatos,opāā,tev ir 2 bani aktīvi!tātad Ip change,kas arī ir aizliegts!nemaz neuzskatu par vajadzību dot unban,ja esi mainījis IP!ja ir bans atsēdi,nevis mēģini kko pārkāpt.

 

http://identy.lv/services/unban/ lūk šis tevi izglābs.

 

Have a nice day.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×