Jump to content
kreygasm

CTUNBAN JB "nevada" kreygasm

Recommended Posts

Kā pieprasīt CT Unban (attiecas tikai uz Jailbreak serveri)

 

Sākumā topiks jānosauc " CTUNBAN [serveris] Iemesls Tavs niks" un topika saturā jāiekļauj (Ja topick title noteikumi netiks ievēroti, Tev tikš piešķirts Verbal (mutisks) Warning, atkārtoti - Warning Point)

 

1. Pilnais bana info izraksts no konsoles
2. Paša paskaidrojums par situāciju. Serverī = 9 spēlētāji,2 ct, 7 terrori, abi ct(Es) un 3 terroristi taisamies iet mm, respektīvi, Es gribu iet ārā no servera, domājot ka man nav līderis aizgāju prom no CT spawn, uz "airstrafe" pusi, tur arī paliku pēdējo 1 min pirms bana, jo ABI CT gribeja iet "mm", respektīvi sanāk 1 min, kurā vēlos iet prom kā arī otrs ct, man ir jāvada? Es atvainojos, Es tik tiešām neredzēju ka man ir līderis.
3*. Demo fails no tavas csgo mapītes vai GOTV

Demo ielikšu kad būs uploaded iekš "demo" sekcijas.

 

Pa virsu tam bez reala iemesla iedod 1 week mute. noice

Edited by kreygasm
Link to comment
Share on other sites

Jēga nākt taisīt sūdzību,ja stāsti galīgi aplam, neinterese man ari ka tu mm gaji, vareji vienkarsi no servera izleavot ,pats vainigs.

 

So the story: pateici sakas freeday, neko nevadiji, izmeti ierocus un teici lai tevi nak nosaut,patiess ctbans, pec ka man sekoja jauki lamuvardi un vel " pist tos adminus " kkas tads. uzliku 1 nedelu jo lamajies un sis tev jau nav 1 mute

 

p.s slinkums garumzimes likt  :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×