Jump to content
škņūbijs

Identy JB Mapes....

Recommended Posts

Vēlētos pateikt dažas lietas par JB mapēm.

Pirmkārt, daudzas mapes ir neiedomājami garlaicīgs, jo viņās vienkārši nav ko darīt. Piemēram mapē ir 5 istabas no kurām 1 ir GR, 1 ir Futbols, 1 ir kameras, 1 ir Wipeout, Un viens ir kautkas nesaprotams, nu un pa vidu visam tam ir Jumprope un batuts.... Ar to es vēlos pateikt ka ja līderis izmanto mapi visu laiku tad pēc aptuveni 8 raundiem (Ieskaitot FD) viņam nekas cits neatliek kā sākt kautkādas dienas un spēles kuras ietver fragošanu. (Ar to es domāju lielu fragošanu Dope spēle, viss raunds vārdu vai saimona spēle, uc)

Ierosinu nedaudz pārskatīt mapes un iespējams paņemt kādas jaunas mapes, :) un atbrīvoties no vecajām.

Otrkārt, Mapēm ir tā saucamie Podziņu bugi. Ar to es domāju, piemēram, jumprope ja vēlies aizvērt durvis ir liela iespēja ka aktivizēsi Jumprope un nogalināsi dažus, un tie visi skaitīsies FK, jo tu nebiji sācis jumprope, kautvai ar kursors bija tieši uz Open pogas. (Dažreiz ja kāds T ir izmucis nedaudz noraustīties sanāk un iespējams nolaist kursoru pa mazu gabaliņu uz jebkuru pusi) (Reti kurš sāk jumprope pirms aizvēršanas un bieži pie tās pogas blakus atrodas MAX ātrums uz kādu tas jumprope strādā)

Ierosinu salabot, viņas vai izņemt mapes kurās tas nav iespējams, ja ir iespējams starp pogām atstarpes uztaisiet.

Tas arī viss ceru ka kautko iespējams izmainīsiet :)

Tās ir tikai manas domas ja nepatīk varat ignorēt.

Link to comment
Share on other sites

Tātad, vēl joprojām šis topiks ir atvērts un tas nozīmē, ka tur var ieteikt lietas(tajā skaitā mapes), kā arī lietas, kuras vajadzētu salabot. Esmu ievērojis, ka dažās mapēs ir pogas, kuras patiešām ir saliktas visai tuvu vienu otrai, rezultātā sanāk daži FK. 

 

Katru mēnesi apskatu mājaslapas, kurās ievieto jaunās CSGO mapes, tieši arī JB, bet neko interesantu un baigi lielu tur neredzu, ja būtu, tad arī kaut ko no tā varētu ievietot. Iespējams, ka dažas vecās varam izņemt, kuras netiek tik bieži spēlētas, bet tomēr, citreiz ir labi uzspēlēt arī vecās mapes, kur ir iekļautas labas lietas. 

 

Ko vēl es vēlos teikt ir.. Tu rakstīji to, ka līderi katru mapi mēģina iziet cauri visām mapes iespējām, tad sākas fragošana, es to redzu katru dienu, neņemot neko, lai arī cilvēki iet cauri mapes iespējām, tad kur ir problēma izveidot ko interesantu cilvēkiem? Kur iekļaujas visi cilvēki, tās pašas komandas spēles, kur sadala cilvēkus komandās un viņiem liec parādīt kā komandai talantu vai ko citu, tā pati diena ''Diena/Nakts''.. Kopš apvienojāmies ar šo projektu un nāca spēkā jaunie noteikumi, tad šo dienu esmu redzējis, ja labi divas reizes. 

 

Ja Tu esi kreatīvs un domājošs cilvēks, tad tu varēsi vienmēr novadīt mapi bez vārdu spēlēm un arī, ja būsi izvedis cilvēkus cauri visām mapes iespējām. 

Link to comment
Share on other sites

Es jau biju sarakstījis mapes, kuras varētu izņemt  pilnīgi ar aprakstu žēl, ka  walters solīto nav izdarījis.

 

 

mapes tika izņemtas, bet mapes kuras bija jālabo, netaisos viņas vert vaļā un labot, un tad noslogot savu pc uz 20 min ar 100% cpu lai viss pareizi nocompilotos, viss kas bija rakstīts tavā ieteikuma bija nodots uz boomixa/akkas pusi, sorry, vienīgais ko varu darīt ir viņiem pateikt ko izdarīt, pats nevaru jo vel pieejas nav iedotas.   // walter

Edited by TIGER
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×