Jump to content
IcedOut

Sūdzība par Adminu Keep

Recommended Posts

1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir) Keep
2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda Normāii čālis paņem un uzlieg "gag" par tekstu "tu neredzēji es paspēju" Nopietni tāds admins ? Es nespēju saprast kurš šim indivīdam Acc deva. Lieta tāda man tas Gag bijis nebijis vienkārši principa pēc kurš devis viņam tiesības darīt ko grib tikkai tāpēc ka acc čalim ?!
3. Screenshoti vai demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem"
4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību-
Pašas beigas gandrīz.
5. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) īsti nezinu tas ir ID CS

Link to comment
Share on other sites

Zbal ar savu čīkstēšanu, tu mani neredzēji, tu mani neredzēji, vai dieniņ kā tu tā varēji utt, apnika tava čīkstēšana nu i nogagoju, tu paskaties no mana acu punkta nevis no sava ja? Indivīds tu, ja kādas neskaidrības, iemetīšu savu demo no sava acu punkta, ja es redzu kad kustās, tad arī šauju nost, nevis ai man sagribējās, tad nahuj tevi.  Demo būs no kāda BT, ja ir vajadzība, bet tas būs ap kādiem 18:00 vakarā, jo darbs beigsies. Neveido tikai romānu, ja kaut ko gribi, raksti PM, tpt tavas domas man pie pēcpuses.

Link to comment
Share on other sites

Par to negago ej atrodi sev dzīvi jo tu esi pilnīgs drots + iedod adressi aizsūtīšu balderjāņus slims ko lai saka ! Es vispār sūdzību neliku sakarā ar kkādu FK man pie vienas vietas tas vispār bija prikols par to tu neredzēji tev vajadzīga palīdzība vecīt.

Link to comment
Share on other sites

iedod adressi aizsūtīšu balderjāņus slims ko lai saka !

Dobele zaļā 13-58

Edited by akkuciiitis
pagpag, to dzīvokli izīrē :D:D:D tur nav manis. :( tur šitais dzīvo :D http://www.delfi.lv/izklaide/televizija-kino/ugunsgreka-vadima-rokaspuisis-pauerliftinga-cempions.d?id=45336114
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×