Jump to content
PostCollector

[Sudziba] SMS War / Salaspils <3

Recommended Posts

. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir) Salaspils <3 - Nav bana.
2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda Nopirka acc, jo besija iepriekseja mape, ka es vinu nogalinu, smth kautko tadu. Telo kruto tagad. Strids sakas ar to, ka fugu parmeta lol., bet vins saka uzreiz lamaties uz vinu- fugu nobanoja vinu. lol. pateica fugu, ka vins ir cuka, lohs, mauka, blablabla, pectam Salaspils ( ADMINKA ) pateica, ka es esmu tads. Divus pirmos burtus no mana nika, parasti mani sauc par ez, jo man gars niks =D - Rezultata es nogagoju, jo var reali saprast,ka vins tos vardus pateica uz mani. Piemeram tev pasaka, ka tu esi lohs, bet cits calis pasaka, ka kautkads cilveks ir tads. Logic... Uzskatiju to par abuse, pectam saka pa admin chatu skaidroties par ko gag, :DDDDD Telo nevainigu jerinu. Pectam izversas konflikts ar Fugu, jo vins kip aizstav, baigi draugi or smth. Es vinu ungagoju,jo vins nevareja uzrakstit dueli. Pectam vins mani nosauca par *SIKO NOOBU*, mani tas aizvainoja, jo ta nevaru paciest, ka man dirs virsu. Uzliku atpakal gagu. Atkal saka taisnoties par ko gag un blablabla, meginaju vinam skaidrot par ko , uzrakstiju ble, jo rakstiju jau kuru reizi.. par to vins mani nogagoja.. lai gan ari visa si padarisana notika caur admin chatu. Nezinaju, ka par vardu *BLE* gago.. un pie tam puse notika admin chata, nevis parastaja.. Logic.
3. demka- 
http://failiem.lv/u/tgeqgis
4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību ahh, skataties visu.
5. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) abus.

Link to comment
Share on other sites

Ezpizzy gag un ban flags tiks noņemts jo nezini noteikumus + jau pašā mapes sākumā draudēji banot perm tikai tā arī iemeslu neredzēju! 

 

1. Lol. nolamāja tevi tu nogagoji viņu , salaspils uzrakstīja vnk ez tāds ir un tu pēc 10 min tikai viņu nogagoji ... Tas ka tevi nosauca par noob tā ir taisnība jo vienmēr tu esi bījis noob`s jo nekad godīgi nemāki spēlēt . Parēķini cik reizes tu esi ticis banots par cheats ? 10 - 20 reizes un tu tik pērc unbanu , pectam raudi ka tevi aizskar nu tāda ir tā čīteru dzīve kad pēc tam heito! Gl & Hf.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×