Jump to content
chukers

csgo servaks

Recommended Posts

Sveiki. Nu prieks ka jau kādu laiku IDENTY ir atvēries CSGO serveri, bet viņā nav nekādas aktivitātes. kapēc? manliekas tapēc ka viņā nekā nav.. neintresanti spēlēt tādā, itkā cilvēki ienāk, bet iziet pēc laika ārā un nenāk atpakaļ. pēdējo mēnešu laikā latvijā ir daudzi komūni ir atvēruši csgo serverus un no tiem lielākā daļa ir pilni.. cilvēki meklē csgo serverus un paliek tur kā mājās.. bet mūsējais tukšs.. visu šo laiku kamēr serveris ir, bet viņā nekā nav, esat pazaudējuši daudz cilvēku.. vai tiešām nav neviena kurš pieķertos pie tā servera un beidzot viņu sataisītu normālu? būtībā man vienalga, kas un ko te rakstīs, heitus vai nē, bet fakts paliek fakts ka mūsu serverī nu pilnīgi nekā nenotiek :) paldies.

Link to comment
Share on other sites

Kas tavā ziņā ir normāls?

To Rausi Jūs labāk zienāsiet.. empty,secure man ļoti nepatīk salīdzinājumā ar citiem serveriem latvijā, server listā pat nerādās ja ir kaut viens cilvēks serverī.. refresh, - tukšs, aj neiesu jau tukšā serverī

Link to comment
Share on other sites

Piekritīšu Putnam, es ieeju tur ar draugu duel uzrambāt ienāku citreiz forum pasaucu kādu, tie pasaka ai tur nav interesanti nebūs ko darīt, tur jau tā lieta neviens neko negrib darīt dažšs labs iedomājas o būs servaks 24/7 full, nē tā nebūs jo kautkas ir jādara, nesaku ka varu visu labāk izdarīt bet iedodot kādam adminus tur, rastos aktivitāte, un zinu kā tas ir tev ir admin gribi papontoties/parādīt serveri jo tev tur ir ''amats'', a paskataties http://identy.lv/forum/index.php?/topic/18890-identy-csgo-sp%C4%93l%C4%93t%C4%81ju-saraksts/kur ir tie cilvēki kas te ir sarakstījuši savus rankus?!?!

Link to comment
Share on other sites

t.i. tev vajag maināmus nažu skinus - rank (score counter'u) un uz erakcijas robežas, sievetes balsi, kas bļaus DOBLE KILL!? :<

-Visi vnk ir pusiji, tāpēc arī nespēlē kā īstiem vīriem pienākas..

Link to comment
Share on other sites

Spēlē competitive spēli, ar sava līmeņa spēlētājiem

 

Reizēm girbas jau tāpat vien uzšaut, neuztraucoties pret un ar kādiem troļļiem sametīs. :3 (just for chill'ax u kno)

Link to comment
Share on other sites

bezjēdzīgākais teksts kādu jebkad no kāda iesmu dzirdējis, tu uzraksti tupa jēlu tekstu, ne tur kādu ieteikumu pamet, nekā, tikai savas negācijas klāsti, kuras nevienam neinteresē

Link to comment
Share on other sites

ja jūs nomainītu to serveru uz deathmatch vai 1v1 duels vai kaut ko tādu, tad tur būtu diezgan liela aktivitāte. Neuzskatu, ka iegūsiet spēlētājus parastajā serverī.

Link to comment
Share on other sites

Man patiktu 1v1 duels,nezinu kā pārējiem,Cs:GO pub'u ir ļoti daudz un neredzu jēgu ,lai tagad būtu vēlviens tukšs pubs... Protams,ja viss kustētos ātrāk un serveris būtu bijis ātrāk izveidots un kaut cik sataisīts,varbūt būtu bijusi cita runa.
Topikā varēja vismaz kaut kādus ieteikumus uzrakstīt,nevis še ņem domā pats,bet tik salabojiet to serveri,jā,jā,cool,cool. 
 Personīgi tos pubus es ļoti reti spēlēju,priekšroku dodu,DM un Matchmaking'am,tāpēc nezinu ,ko un kā jūs tur gribat un es nesaku to tā,ka es varētu kaut ko mainīt...

Link to comment
Share on other sites

Tieši tā dm+ffa serveris būtu tieši vietā, jo lielākā daļa tādus arī meklē, lai kaut vai iesildītu pirkstus pirms kādas spēles.

 

 

Nav māksla ienākt, uztaisīt topiku un pateikt, ka nekas nenotiek, māksla būtu pateikt, kas jādara, lai notiktu pretējais.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×