Jump to content
STFU

Nepavelk spēlītes

Recommended Posts

Jou, ir tāda problēma, ka, piemēram, most wanted 2012 uz labāko kvalitāti pavelk tik pat labi kā uz zemāko kvalitāti, tas ir, ik pa laikam raustās. Man pašam tas nešķiet loģiski, varbūt kāds var paskaidrot, kāpēc tā un vai to var labot? Pats domāju, ka tā varētu būt procesora problēma, jo videokartei vajadzētu pavilkt.

Datora specifikācija : i5-4200M procesors, GT 750M videokarte, 8gb rams, win 64bit

 

Paldies

Edited by STFU
Link to comment
Share on other sites

Pa cik pirki PC? Kads tev ir PC, portjiks vai statiskais?  Nu man piemeram ir 4 GB RAM, atskiriba no tevis, bet man ir labaka video karte Nvidia Ge Force 850m. Man piemeram Saints Row 3 pavelk uz Medium settingiem, nelago vispar, bet uz high un ultra lago sausmigi.. Katram PC ir sava kluda.  Tads kads tev ir PC, tads tev ari ir.  Tu vari pie video kartes pamainit kvalitati uz zemako, pamainit pre-rendered frames, un texturu filteringu.  Pie videokartes pacakarejejies mazliet

 

Un nelade nekadus boosterus, vini nafigam neko nedos, tikai visu sapis. Biju noladejis Razer Game Booster, jaaa gg, visu sapisa. Ir jau dazi, kas uzlabo, palidz vismaz 7-15% vertiba. 

 

Padzes dazus failus kuri nav tiesam vajadzigi, jeb reti izmanto, ar control paneli izdzes failus, un ar to varesi redzet vairak programas, neka cakarejoties/meklejot vienkarsi pa PC.  

 

CTRL+SHIFT+ESC, paskaties pie task managera, izsledz ara backgrounds programas, kas pazemina procesu. Izsledz internetu, skypu, labi internets nezemina tik daudz, bet skyps tocna. 

 

Atskiriba kada spele , tu tur pie settingiem vari pamainit grafikus, resuluciju kas varetu samazinat lagus. 

 

Kad lade speles, lade D: vai ari cita diska, tikai nelade C: diska, jo tas ir visam kompim un jo mazak tev radisies cik GB ir atlikusi ,lidz PC nosvils, jo vairak lagos.
 

 

Mana nopratne tas butu viss.

Edited by ezpizzy
Link to comment
Share on other sites

Mums neinteresē kāds tev dators ezpizzy, viņš prasa : Jou, ir tāda problēma, ka, piemēram, most wanted 2012 uz labāko kvalitāti pavelk tik pat labi kā uz zemāko kvalitāti, tas ir, ik pa laikam raustās. Man pašam tas nešķiet loģiski, varbūt kāds var paskaidrot, kāpēc tā un vai to var labot?

Ja tu zini ezpizzy tad palīdzi viņam :) Nevis salīdzini kāds tev dators un kāds viņam.

Edited by simplijs
Lieki. /ss
Link to comment
Share on other sites

portatīvais man ir, pirku pa 700 vasarā, spēlēs settingus esmu pazeminājis, kā jau teicu, nekas nemainās, arī neesmu nekādus boosterus lādējis kopš pārinstalēju

ja nav updeitots videokartes driveris, tas var būt iemesls?

 

Link to comment
Share on other sites

citām spēlēm arī vsync čakarē fps? labi, pamēģināšu

EDIT: pārbaudīju, videokartei jau ir izslēgts

Edited by STFU
Link to comment
Share on other sites

Paskatījos task managerā, CPU vislaik uz 80-100% stāv, vai var samazināt šo skaitli? Mēģināju apstādināt nevajadzīgas programas, bet nekas nemainījās.

EDIT: No ārpuses kko ar putekļsūcēju pasūcu, it kā vairs tik traki neraustās

Edited by STFU
Link to comment
Share on other sites

Var būt tā, ka ķip kkur settingos ir uzlikts tikai viens kodols procesoram?

Nevar, nomierinies,

 

1. Updeito draiverus uz pašiem jaunākajiem

2. Iekš NVIDIA Control Panel samaini uzstādījumus - http://prntscr.com/6jxo17

3. Pārbaudi vai ir uzstādīts High Performance profils pie baterijas uzstādījumiem

4. Pārbaudi temperatūras - http://openhardwaremonitor.org/files/openhardwaremonitor-v0.7.1-beta.zip

 

Ja pie vainas ir pārkaršana, tad nekas cits kā vien skrūvēt vaļā, iztīrīt putekļus gan no kūlera, gan visām ventilācijas vietām un nomainīt termopastas vien neatliks.

 

GL.

Link to comment
Share on other sites

Nav man visu laiku cpu uz 100%, tikai tad, kad spēles spēlēju. Tā normāli ~20-25%. It kā vis kaut ko pamainīju, tagad vairs tik traki nelago, paldies.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×