Jump to content
Baracus*

Varat palīdzet?

Recommended Posts

Tātad vēršos pie jums pēc palīdzibas.

Es šodien gribēju noskatīties kaut kādu filmu. Paņēmu diskus un skatijos kas kurā ir iekša. Bet liekot pēdejo disku, man neuzrāda ka esu ielicis iekša. Un paņemot jebkuru citu disku liekot iekša man vnk neuzrāda ka esu ielicis. Itkā kaut ko lasa bet beigās parada ka nav ievietots disks. Pirms tam viss gaja.

 

 

Un jā aizmirsu piebilst man ir 8 windovs.

Link to comment
Share on other sites

Nesen nopirkts, pilnība jauns. :D Ne negribās biku pārak dārgs.

 

Un ja es galīgi nesaprotu kas varēja notikt jo CD roms ir labs. Diskos vīrusi nebija jo pats iepriekš liku iekša filmas. :|

Link to comment
Share on other sites

Diski nav bojāti ?

Ja jau saki ka jauns pc, tad jau nevarētu vaina būt lasītāja actiņā vai pašā lasītājā.

Iespējams mož tas tavs lasītājs nespēj nolasīt tos diskus.

Link to comment
Share on other sites

Iepriekš es tos diskus skatijos kas ir iekša un viss gaja, tādā veidā pārbaudiju diskus un liekot pēdējo man uzrada ka viņa tur nāv iekša. Un diskiem varbūt mazas skarambiņas ir.

 Bet kad nopirku pc, pirmo reiz ar 8 win rikojos un neto saspiedu. Un tad parinstelēja par jaunu, citreiz kompis nokaras paliek lēns. Laikam tas cilvēks neprot pārinstelēt. Varbut tur ir kautkada vaina? Jo šodien no rīta puses gaja bet tagad neiet. 

Link to comment
Share on other sites

Varbūt problēma ir pašā windows 8 tajā, nav pirmā reize, jo esmu dzirdējis, kad ar viņiem dažreiz rodas problēmas... Iesāku pārinstalēt un ielikt windows7 ultimate, problēmu nebūs.... Pats ar kaut ko līdzīgu esmu saskāries.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×