Jump to content
ADDISON

Dr.Zoibergs [Jailbreak]

Recommended Posts

1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir) nav, too late.

2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsodaAdmins?! Kāds viņš admins , nezinu, kurš tādam lowakam iedevis acc. Pirmais sākās margu spēle, čalis traucē vadīt(man protams acc tak atņēma TALANTS),tapēc BEIDZOT rakstu te,jo sapratu savu vainu. Karoč tālāk, traucē vadīt, skrien kaut kur hīloties es nošauju, čalis slayo, lai ejot fragot citur, es teicu, ka čalis traucē vadīt, lai iet izpriecājas ar meiteni gultā nevis šeit. Olafs nepatēmu nogago, jo nekas apvainojošs nebija. Tad eju mainīt atpakaļ savu niku - KEISIJS' (iepriekš bija Mierigais Lauva, jo visiem bija zvēru niki iekšā, ķip zoo :D ) ienāku, gags tak nepazūd, bet tas mudila mani nobano par gagrr uz divām stundām.Par banu pilnīgi vienalga, atsēdēšu, iziešu paelpot svaigu gaisu, bet pietikš te ŠĶIROT un arī sodīt savējos, kuriem admins iedots bezpontā, kaut vai pat aktīvi nav, un paši nezin noteikumus. Tie "Smsņiki" pat bieži vien ir daudz labāki admini ar pieredzi nekā šādi indivīdi.

Paldies, ka izlasijāt.

3. Screenshoti vai demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" Nezinu vai palika iepriekšējais demo vai vecais, bet banu reason var redzēt banlistē. CLICK http://failiem.lv/u/ehscpmf

4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību Ja ir demo ir garš tad beigās, ja pavisam īss, tad pašā sākumā!

5. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) Steamed.

Edited by KEISIJS
Link to comment
Share on other sites

Tu tik dziļi savu galvu sev dirsā esi iebāzis ka nesaproti ko pats saki... Izi... Margu spēle, prasi kur šaut(ķipa vienu reizi tik prasīsi) nu pasaku tev normāli kājā tu kā āmurs liekus jautājumus uzdod, atbildu tev ka tu esi dīvains un tu izdomā šaut vairāk nekā vajag. Nu tad es godīgi dodos healoties jo tu redz ka nemāki skaitīt un šauj pa daudz. Tagad pasaki kādā veidā es tev traucēju?!

 

 

p.s. unbanojiet viņu fiksi pls :<

Link to comment
Share on other sites

Salabo savu mic, iemet kaut vai DEMO savu. Dzira un visi citi dzirdēja DIVAS reizes. Tāpat būtu nomiris, ja teici 1reizi, jo tam bija mazāk hp, daudz mazāk.

Un es prasīju KUR un CIK reizes. Tu uzrakstiji tikai KUR, drošības apstākļiem pārjautāju, tu tur izgudro, ka teici - dīvains, bez sakara.

Vecis.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×