Jump to content
waxhax

[Mazinjaa,Aigars,raben,maybee semuel`]

Recommended Posts

  1. Pārkāpēja niks Aigars,Mazinjaa,raben,maybee semuel`
  2. Pārkāpēja IP ar skrīnu vai linku (lai uzzinātu ip, raksti konsulē xlist) Mazinjaa: 81.198.148.111:55868,Aigars: 95.68.54.250:27005,Semuel: 81.198.224.2:27005,rabeN: 212.93.97.107:28517
  3. Demo, kurā notiek pārkāpums (IDenty_serveris_DEMO.dem) http://failiem.lv/u/hyxzcfd
  4. Aptuvenais laiks iekš demo, kur redzams pārkāpums 1:00 līdz 1:20
  5. Pārkāpums (piem. wallhack) ABUSE+nepamatots sperienprojekts
  6. Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) Spēlēju serverī Aigars ieiet CT ,pārmetu ,jo nevadīja ,vnk ieslēdza boxu un u.t.t ,tad pats spamoja ,lai vadu ,ienāca pārējie ,atkal ienāk aigars CT ,es saku:,,Ja vadīsi normāli ,kā cilvēkam pienākas, nebanošu par CT_RR'' Šitam nepielec un atkal ieiet ,un viskautko tur FD laikā iziet ārā no GR u.c,tad pārējie un Aigars sāka mani abusot ,itkā esmu serveri pazeminājis ,bet ŠIS IR IDENTY VAJAG DISCIPLINU ,ŠIS NAV RPG ,FREEROAM,sis nav REVENGE,bedri,ŠIS IR IDENTY UN IEVIESISU KARTIBU. Pectam semuel ieiet CT,ir FD viņš iziet no GR un iet spēlēt spēles(FD laikā izgāja un GR un gāja izklaidēties pa mapi) pārmetu ,šis sāk lamāties /abusot debīls esi or smth,Mazinjaa dirsa ,kroč visi ,rabeN ienāca, viņi teica, kip lai mani nobano vai izkiko 11 gadīgo Aghmm.. Vēlāk saku viņiem kas man bija sirdī ,rabeN paņem izkiko beztolkā ,es pat viniem nespamoju..+ ir demka kur aigars atkal prasa,lai rabens izkiko+Un serverī tikai 2 admini=BUNDII,rabeN ,ir skaidri zināms ,ka viņš izkikoja.
  7. Serveris kurā tas notika (dd2, surf, hns, jb, war3) JB

Ieteiktu izbanot uz ilgu laiku uz nedēļu vai 5,4 dienām ,jo tiešām visi mani apvaino un provacē ,motivizē,kritizē ,un man ir līdz kaklam. + pardomājiet par disciplinu serverī ,paaugstiniet 1 FK,vai abuse laiku ,jo besī realī ,kad cilvēks beztolkā no reason diršās virsū.</p>

Edited by waxhax
Link to comment
Share on other sites

Brīva diena (Free Day) - Šajā dienā ieslodzītie var darīt, ko viņi grib! Sargi nevar neko pavēlēt! Ieslodzītie vienīgi nedrīkst iet ieroču istabā (Gun Room)! Kad laiks ir 2:59, sargie jāiet nošaut visus ieslodzītos, izņemot pēdējo.

Nav teikts ka CT nedrīkst iet ārpus GR kad ir FD!!

Link to comment
Share on other sites

Pec rakstita cilveks censas normali spelet. Bet id "zadroti un krutie admini" parada ka ir kruti.. so low...

Pat ja vinam 11 , tas nenozime ka var dirst virsu. Dazi 11 gadigie ir gudraki par tiem individumiem :D

Man liekas ja admins abzinati parkapj noteikumus un vel stulbumus raksta uzreiz janem nost vairaki flagi. Jo adminam jabut непристрасным un jarada piemers citiem!

Un vel kas , meitenes kas telo krutas kad esat ne kas , izaugat! :D

Edited by filjka
Link to comment
Share on other sites

Protams, Aigar, es saprotu, ka vienos naktī nopietni spēlēt nav fun, loģiski. Bet tomēr, kaitināt vienu cilveku, kko apsmiet viņu un darīt tādas darbības nav smuki. Es saprotu, ka Jūs @cs tēlojat kaut kādus galīgus bezsmadzeņu radījumus un Jums tas ļoti patīk, bet pietiks tak vienreiz. Ok, nevajag būt tik foršiem, kā dzīvē, bet tomēr piebremzējat ar to drausmīgo attieksmi, jo es teikšu kā ir - JŪS INTERNETĀ ESAT NECIEŠAMI!

Link to comment
Share on other sites

Tur nekas tik traks, lai viņus banotu nebija, varēji vienkārši pats nogagot, ja nepatika, bet jūs(Aigar,semuel,Mazinjaaa) varējāt pateikt, ko jūs gribat darīt, nevis uzreiz kaut ko sliktu teikt.

 

rabenam sperienprojekts flags nost tho.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×