Jump to content
Ryan Sykes

Dinamo Riga - Salavat Yulaev 3:2

Recommended Posts

Labvakar visiem. Sen neesmu veidojis rakstus par Rīgas "Dinamo", tad nu sadomāju beidzot to izdarīt. Savu kārtējo pārbaudes spēli, pirms jaunās KHL sezonas aizvadīja Rīgas Dinamo, kas Ufā notiekošajā turnīrā pārspēja vietējo "Salavat Yulaev". Visus sīkumus par spēli un video jūs uzzināsiet zemāk ;)

 

1. periods - Jau spēles sākumā rīdzinieki nonāca iedzinējos. Jau spēles pirmajā minūtē, mājinieki spēja realizēt savu vairākumu. Precīzs bija "Salavat Yulaev" jaunpienācējs Aleksandrs Kutuzovs. Vairāki vairākumi neļāva rīdziniekiem parādīt sava uzbrukuma spēku. Labu iespēju izlaida Roberts Bukarts, kas nespēja pārspēt Vitāliju Kovaļu.

 

2. periods - Kas neizdevās 1. periodā, tas izdevās jau 2. perioda sākumā. Precīzs bija Miks Indrašis, kurš spēja realizēt komandas vairākumu pēc Genoveja piespēles. Turpinājumā spēle ritēja vienlīdzīgi, bet tomēr kārtējo reizi pārspēt Masaļski izdevās Anti Pilstrēmam, kas atbrīvojās no sedzēja un no vidējas distances raidīja ripu vārtos, panākot 2:1 Salavat Yulaev vadībā. Mājinieki turpināja presingot, bet tas rezultātu nedeva. Savas iespējas arī neizmantoja dinamieši.

 

3. periods - šis periods jau no paša sākuma piederēja Rīgas "Dinamo". Asi uzbrukumi, kas galu galā deva pozitīvu rezultātu. Sākumā, pēc Kirila Koļcova kļūdas, kārtējos vārtus šajā spēlē guva Miks Indrašis, kas pirmais tika pie atlēkušās ripas, pēc veiksmīga pretuzbrukuma. Noslēdzošo punktu šajā spēlē pielika Marsels Hosa, kas raidīja neatvairāmu metienu pēc Ginta Meijas un Pjotra Sčastlivija metiena. Turpinājumā, rīdzinieki spēja noturēt pārsvaru iegūto un uzvarēja pirmajā šī turnīra spēlē.

 

Pēc pamatlaika tika izpildīti arī pēcspēles metieni, kuros precīzāki bija "Salavat Yulaev".

 

Nākamo šī turnīra spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs rīt, plkst. 12:00 pret Mitišču "Atlant".

 

Pārbaudes spēle hokejā, 14. augusts, Ufa

 

Ufas "Salavat Yulaev" - Rīgas "Dinamo" 2:3 (1:0, 1:1, 0:2)

 

Vārti:
0:59 Kutuzovs (Sjomins, Skačkovs, vair.)
1:0
, 21:35 Indrašis (Genovejs, vair.)
1:1
, 30:27 Pilstrēms (Zubarevs, Kaigorodovs)
2:1
, 46:18 Indrašis (Džeriņš, Hosa)
2:2
, 51:57 Hosa (Ščastļivijs, Meija)
2:3

Vārtsargi:
Vitālijs Kovaļs - Edgars Masaļskis

Video:
Link to comment
Share on other sites

Izskatās, ka tas Genovejs ir Ozoliņa vietā šogad ņemts. Uzbrūkošā tipa aizsargs, cerams, ka nebūs tikai vienas sezonas pirkums.. Priecē, ka Indrašis atkal liek par sevi manīt.

Link to comment
Share on other sites

Atvaino, bet izskatās kad tas ir ņemts no kautkurienes. Bet nu nekas.

 

Ak jēl, cik reizes var teikt, ka raksts tika uzrakstīts ar saviem vārdiem. Vienīgais kas ir kopēts tā ir statistika un video, un es to neslēpju!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×