Jump to content
Ryan Sykes

Latvia - Russia 1:4 IIHF WC 2014

Recommended Posts

Laba diena visiem... Šoreiz vēlos nedaudz pieskarties tēmai, kas pašlaik mūsu Latvijā ir aktuāla. Runa iet par PČ hokejā, kur jau savu 5. spēli aizvadīja Latvijas izlase. Šoreiz runa ies par spēli, kas jau pirmsākumos bija norakstāma, kā zaudēta. Tad nu visus sīkumus jūs varēsiet uzzināt tepat vien. Paķerat krūzi sava iemīļotā dzēriena un patīkamu jums lasīšanu!

 

1. periods - Jau no spēles sākuma, krievi centās veikt spiedienu, kas viņiem labi izdevās. Vairāki metieni, bet tie savus "augļus" nedeva labumā. Vēl jo vairāk, savu reto pretuzbrukumu veiksmīgi realizēja Lavijas izlase. Šajā momentā precīzs bija Miks Indrašis... Spēcīgs metiens, tā sauktie "one-timer" vārti. Bet diemžēl prieki nebija gari. Ātri vien tomēr krieviem izdevās ne tikai izlīdzināt rezultātu, bet arī panākt sev patīkamo rezultātu - 3:1. Divreiz precīzs bija Tihonovs un vienreiz Širokovs. Nepatīkams spēles pavērsiens jau 1. periodā.

 

2. periods - Krievi iesākto ofensīvu turpināja arī 2. periodā. Uzbrukumi turpinājās, vien ar retiem pretuzbrukumiem mūsējiem izdevās atbildēt. Kas neizdevās mūsējiem, tas izdevās krieviem. Vēl vieni vārti Gudļevska sargātajos vārtos. Krievu uzbrucējs Kaļiņins meistarīgi izrēķinājās ar Gudļevski. Bet galvenie notikumi šajā periodā bija vēl turpinājumā. Pēc iemetiena pretinieku zonā nesavaldījās Zemgus Girgensons, ar nūju iedurot krievu uzbrucējam Aleksandram Burmistrovam. 5+20 soda minūtes, turklāt pagājušā gada PČ Girgensonam līdzīga situācija maksāja ar vienas spēles diskvalifikāciju.

 

3. periods - Šis periods ritēja jau mierīgi. Krievi mēģināja turpināt savu ofensīvu, bet Latvijas hokejistu acīs bija redzamas domas par nākamo spēli jau. Ta arī šī spēle beidzās - 1:4.

 

Pašlaik Latvijas izlase dala 2., 3. vietu ar Baltkrieviju. Abām komandām tabulā ir pa 9 punktiem. Bet galvenās cīņas par dalību PČ ceturtdaļfinālā vēl tikai priekšā - pirmdien spēle ar mājinieci Baltkrieviju, bet otrdien novājinātā Šveice.

 

Pasaules čempionāts hokejā, 17. maijs, Minska

Latvija - Krievija 1:4 (1:3, 0:1, 0:0)

 

Vārti:
7:30 Indrašis (Štāls)
1:0
, 10:55 Tihonovs
1:1
, 15:23 Širokovs (Medvedevs, Tihonovs)
1:2
, 18:12 Tihonovs (Plotņikovs, Ovečkins, vair.)
1:3
, 28:04 Kaļiņins (Kutuzovs)
1:4

Soda minūtes:
33:6

Metieni:
15:43

Vārtsargi:
Kristers Gudļevskis - Sergejs Bobrovskis

 

Video:

 

Edited by Ryan Sykes
Link to comment
Share on other sites

spēli skatījos , likās ļoti agresīva itkā latvija un krievija būtu agresīvākās komadas. Sākums bija ļoti iespaidīgs kad latvieši ielika banku , bet pēc tam diezgan čābīgi.

 

Galvenais ka centās un tas ir pats galvenais ;) Malači tā pat.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×