Jump to content
stoned_swagger

Par Kanibāliem

Recommended Posts

Šajā rakstā par lielākajiem kanibāliem, un slepkavām pasaules vērsturē.

 

 

 

Launakie-kanibali-1.jpg

1. Issei Segawa. Segawa bija japāņu students, kas mācījās Parīzē, priekš Angļu literatūras grāda. 1981. gada 11. janvārī viņš nošāva savu koju biedru. Laika gaitā Segawa sadalīja un apēda viņu. Kādu dienu apkopēja(WTF kojās) atrada dažus līķa gabalus un tika ierosināts kriminālprocess. Advokāts pierādīja ka Segawa ir mēnesērdzīgs, un viss noticis pa naktīm, un tas nav bijis speciāls noziegums. Ticiet, vai ne, bet Segawu atbrīvoja, un tagad viņš ir brīvs un dzīvo Japānā. Nu es gan teiktu, ka čalim vienkārši sagribējās gaļiņu pie roltoniem:D

 

Launakie-kanibali-2.jpg

2. Alfreds Pakers. Pakers bija apbalvots kartogrāfs, un kanibāls. 9.februārī, 1874. gadā Pakers ar vēl pieciem cilvēkiem devās ekpedīcijā uz Kolorado kalniem. Pēc diviem gadiem Pakers šo ekpedīciju atkārtoja divatā ar kādu vīrieti. Taču atgriezās viņš vienatnē. Kad tika jautāts kur pazudis viņa pavadonis, viņa atbilde bija, ka"es viņu pazaudēju sniegos." Taču Pakera somā tika atrasta pazudušā vīrieša roka, un viņam piederošās mantas. Tad Pakers arī atzinās, bet tas viņam izmaksāja labi atalgotu darbu, bija jāpavada 20gadi cietumā, kas tajos laikos priekš šāda nodarījuma bija neiedomājami maz, kā arī jācieš no pasaules nopēluma. Ironiski, ka pēdējās ziņas par Pakeru, ir ka viņš pazuda āfrikas džungļos, vienā no savām ekpedīcijām, tādējādi iespējams, ka viņš tika apēsts.

 

Launakie-kanibali-3.jpg

3. Albert Fish. Alberts bija dzīvs monstrs tiešā nozīmē. Viņš bija sadists, ļaunuma iemiesojums un kanibāls. Neskaitot to, ka viņš bija sērij slepkava un kanibāls, viņš arī bija pedofils un zoofīls. Alberts nozaga, izvaroja, apzaga, noslepkavoja un beidzot apēda kādu 8 gadus vecu meiteni no Manhetenas. Sešus gadus vēlāk viņš aizsūtīja mirušās meitenes vecākiem vēstuli, kurā bija sīki aprakstīts kādām mocībām viņš pakļāva meiteni. Alberts tomēr tika atrasts pateicoties perfektam policijas darbam. Alberts bija labi pazīstams teātra trupas direktors. 1963. gada 16. janvārī tiesa piespieda Albertam nāvessodu.

 

Launakie-kanibali-4.jpg

4. Andrei Chikatilo. Chikatilo bija ukraiņu izcelsmes sērijveida slepkava un rasists. Viņa kontā ir pāri par 50 noziegumiem, no kuriem 23 ir slepkavības. Savus upurus viņš vispirms nežēlīgi sakropļoja un nomocīja līdz nāvei, tad tos seksuāli izmantoja, nogrieza kājpirkstus, ko viņš krāja, un beidzot apēda. Chikatilo dzīvē ir kā ļaunākie murgi. Viņš ienīda cilvēkus. Chikatilo tika aizturēts vienā no lielākajām policijas meklēšanām Krievijā. Viņa galva ripoja 1994. gadā Rostovā, Krievijā.

 

Launakie-kanibali-5.jpg

5. RUF, jeb Revolutionary United Front. RUF bija revolucionāra grupa kas atradās Sjerraleones valstī Dienvidāfrikā. 90ajos gados viņi veica mežonīgus slaktiņus, tādējādi spītējot valdībai. Viņu mērķis bija sagrābt valsts dimantu krājumus. Viņi nogalināja un sakropļoja vīriešus un arī bērnus, sievietes, piemēram izgrieza acis, vai izrāva nagus pusbeigtam cilvēkam. Savus upurus viņi ēda, tas pēc viņu domām viņiem deva papildus spēku. RUF mērķis bija piespiest valsti atdot un ļaut viņiem saimniekot dārglietu ieguves vietās. Iesaistoties ASV grupa tika iznīcināta. apēsto un bojāgājušo skaits ir nezināms.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×