Jump to content
Cillit Bang

Dinamo Rīga - Salavat Yulaev 2:5

Recommended Posts

Šī spēle izvērtas priekš mūsējiem ļoti smaga, tika zaudēts aizsargs, tiesneša spēle vienas komandas labā. Varbūt šie faktori arī sekmēja to, Yulaev uzvaru. Par visu sīkumos, jūs uzzināsiet tālāk.

 

1. periods - pats spēles sākums jau solīja daudzsološu maČa gaitu - pirmajā minūtē tika noraidīti aizsargs BabČuks un Pols Šekura. Vēl pēc minūtes noraidījumu saņēma Reķis, kuru spēja realizēt pēc precīza Niķitas Filatova metiena - 1:0.

Tālāk spēle ritēja ar nelielu Rīgas Dinamo pārsvaru. Jau pēc noraidījuma, vairāki metieni un šķīlieni nesekmēja vārtu guvumu. Noraidījumā ārī neizdevās realizēt savu skaitlisko pārsvaru, tomēr Dinamo turpināja uzbrukt uz esošā viļņa, un, viesiem nespējot kontrolēt situāciju vārtu priekšā, vārtus guva aizsargs Robinsons - 1:1.

Pirms tam, kādā no epizodēm smagu traumu guva Cibuļskis.

 

2. periods - otrais periods sākās ar jaunu pārbaudījumu rīdziniekiem - noraidīti uzreiz bija divi hokejisti (Sotnieks, Niživijs). Tomēr spēja izturēt šo lielo skaitlisko mazākumu un jau pirmajā pretuzbrukumā ieguva iespēju spēlēt vairākumā. Šoreiz šo vairakumu izdevās realizēt. Vārtus atkal guva Robinsons - 2:1.

Tomēr turpinājums nebija tik rožains, jo jau pēc trīm ar pusi minūtēm sākumā Dubrovskis izlīdzināja rezultātu, bet tad trešdaļas izskaņā nepilnas pusotras minūtes laikā viesi panāca jau rezultatu 4:2. Nelaime nenāca viena, jo 15 sekundes pirms trešdaļas beigam, Ozolinš nopelnīja disciplināro sodu (10 minūtes) tādējādi atstājot Dinamo aizsargu izvēli gaužam ierobežotu.

 

3. periods - šī trešdaļa iesākās daudzsološi. Vairāki uzbrukumi un vairākums varēja sekmēt pozitīvu iznākumu, bet tomēr nekas nesanāca. Tā vietā viesi guva vēl vienus vārtus pēc Antona Slepiševa metiena - 5:2. Tā arī šī spēle noslēdzās.

 

Mājas spēļu sēriju Dinamo turpinās ar cīņām pret Neftekhimik (11. oktobrī), Metallurg Mg (13. oktobrī), bet 17. oktobrī viesosies pie Bratislavas "Slovan".

 

KHL regulārā sezona, 9.oktobris

 

Rīgas "Dinamo" – Ufas "Salavat Yulaev" 2:5
(1:1, 1:3, 0:1)

Vārti
: 4:11 Filatovs (Hartikainens, Makarovs, vair.) 0:1, 14:26 Robinsons (Hosa, Vilsons) 1:1, Robinsons (Hosa, Vilsons, vair.) 2:1, 28:47 Dubrovskis (Mereskins) 2:2, 38:34 Mirnovs (Kaigorodovs, Pilstrēms) 2:3, 39:45 Hartikainens (Makarovs) 2:4, 51:21 Slepiševs (Gluhovs) 2:5

Soda minūtes
: 24:12.

Metieni
: 28:29.

Vārtsargi
: Mikaels Telkvists – Aleksejs Volkovs

Skatītāji
: 7280

 

Video:

Link to comment
Share on other sites

Ļoti sliktas ziņas nāk no Rīgas Dinamo lazaretes. Pēc neveiksmīgā momenta kurā cieta Cibuļskis izrādījās, ka viņam ir ceļgala locītavas trauma. Viņš tika uzreiz izoperēts, bet diemžēl šī sezona viņam ir beigusies, jo rehabilitācijas laiks ir 6 mēneši, kas nozīmē to, ka viņš nevarēs palīdzēt Latvijas hokeja izlasei SoČos. Heh...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×