Jump to content
*SlimShady*-*SS*

Sūdzība par DD2 adminu kakabiskes.

Recommended Posts

Tātad! Labdien komūnieši!

 

Esmu vērsies šajā sadaļā, lai vērstu jūsu uzmanību kādam adminam ^^

 

1. Admina niks - kakabiskes

2. Manuprāt, viņš mani nepamatoti nogagoja, jo vienīgais ko viņa virzienā raidīju bija vārds "cirvis", bet man tā pat gags tika uzlikts pēc gandrīz vai minūtes un gagu uzlika pēc šāda teksta - (viņš) : Te tev kaut kāds pareizrakstības konkurss? - (es) : Jā! - pēc manas atbildes sekoja gags. Cik saprotu, viņš man uzlika gagu par to, ka pateicu vārdu - jā! Ūn vēl kas, pēc gaga beigām - (Counter-Terrorist) kakabiskes : blad debiliki tev vins (Counter-Terrorist) kakabiskes : ir beidzies jau sen ) - tas saucas admins? Nezinu nevienu komūnu, kur adminam būtu tiesības aizskart ar rupjiem vārdiem citu spēlētāju!

 

3. Demo - http://failiem.lv/old/u/dxbikpd

4. Aptuvenais laiks? Neesmu īsti pārliecināts, bet kaut kur no demo beigām sākot 10 - 12 minūtes. ;)

5. 48p

 

Lūdzu, sodiet viņu par šo gadījumu, jo man tiešām nav patīkami spēlēt serverī ar tik neadekvātu un neaptēstu adminu kā kakabiskes.

Link to comment
Share on other sites

Jā jā jā. Nebāz savu degunu kur tev nevajag. Kautko tur provicēdams raksti kad es raudu un vēl sazin ko , un pēc tam spamo pilnu admin chautu , kautvai es tevi brīdināju kad dabūsi par to banu , tu šā vai tā turpināji to darīt. Nav brīnums kad tevi puse no dd2 grib sasist un sasveicināšanās topikā netklāj dzīvesvietu. Aiz monitora mēs visi esam kruti. Ja te kāds neadekvāts ir ,tad vienīgi tu. Saprastu ja tev būtu banu uzlicis,sleyotu vai slapotu, nu bet šitik tizlu sūdzību es pirmo reizi mūžā redzu. GL & HF

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×