Jump to content
Adidas

"Dinamo" turpina uzvarēt

Recommended Posts

KHL regulārā sezona, 12. septembris, Doņecka

 

HC DONBASS 2:4 DINAMO RĪGA

Ceturto uzvaru pēc kārtas šovakar izcīnīja Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo", kas izbraukumā ar 4:2 pārspēja Doņeckas "Donbass". Trīs rezultatīvi raidījumi kanādiešu uzbrucēja Kaila Vilsona kontā.

 

Spēles gaita:

 

Pirmo spēli Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas "Dinamo" rindās aizvadījušais vārtsargs Jakubs Sedlāčeks kapitulēja piektajā minūtē, vairākumu ar metienu no distances realizējot Doņeckas "Donbass" aizsargam Peteram Podhradskim. 33 gadus vecais slovāks bija vienīgais Ukrainas kluba aizsargs, kurš pagājušajā sezonā sasniedza desmit gūto vārtu robežu.

Taču Rīgas "Dinamo" ne tikai atspēlējās, bet arī izvirzījās vadībā. Vispirms Marsels Hosa vārtu guvumā pārvērta Vitālija Pavlova piespēli no aizvārtes, izceļoties pirmo reizi sezonā, bet astotajā minūtē 2:1 panāca Kails Vilsons. Kanādietis izmantoja Gunāra Skvorcova neatlaidību sāncenšu zonā un trāpīja tālajā augšējā stūrī.

Turklāt 33. minūtē Vilsons dubultoja "Dinamo" pārsvaru. Pateicoties Pavlova piespēlei, kanādietis izrāvās vienatnē pret "Donbass" vārtsargu Jānu Laco un izcēlās ar metienu no neērtā tvēriena, trāpot zem pārliktņa. Vilsonam tas bija ceturtais rezultatīvais trāpījums četrās spēlēs Rīgas "Dinamo" rindās.

12 minūtes pirms spēles noslēguma mājiniekiem izdevās deficītu samazināt līdz minimumam. Viņi vairākumā izspēlēja līdz Jevgeņija Dadonova metienam tukšos vārtos - 2:3. Arī turpinājumā bija vairāki momenti, taču uzdevumu augstumos bija Sedlāčeks, uzvarot tuvcīņās un atvairot apakšējos stūros lidojošās ripas. Čehs debitēja ar 34 atvairītiem metieniem.

Punktu mačam 14 sekundes pirms noslēguma pielika Vilsons, atzīmējoties ar hat trick. Kanādietis izmantoja sāncenšu paviršību neitrālajā zonā, atņēma ripu un to raidīja tukšajos vārtos. Tādējādi Rīgas "Dinamo" pirmo reizi kluba vēsturē sezonu sākusi ar četrām uzvarām pēc kārtas.

 

Sezonu ar četrām uzvarām pēc kārtas sākušas tikai trīs Rietumu konferences komandas - divkārtējā Gagarina kausa čempione Maskavas "Dynamo", pagājušās regulārās sezonas uzvarētāja Sanktpēterburgas SKA un Rīgas "Dinamo".

Nākamais mačs pēc divām dienām izbraukumā pret Maskavas CSKA, bet 17. septembrī savā laukumā tiks uzņemta Kazaņas "Ak Bars".

Rīgas "Dinamo" sastāvs:

 

Jakubs Sedlāčeks (Rihards Cimermanis); Sandis Ozoliņš - Krišjānis Rēdlihs, Mets Robinsons - Kristaps Sotnieks, Rodrigo Laviņš - Oskars Cibuļskis, Edgars Siksna; Vitālijs Pavlovs - Kails Vilsons - Marsels Hosa, Mārtiņš Cipulis - Andris Džeriņš - Gints Meija, Roberts Bukarts - Pols Šehura - Miks Indrašis, Juris Upītis - Artūrs Kuzmenkovs - Gunārs Skvorcovs, Deivids Sarkanis.

Doņeckas "Donbass" - Rīgas "Dinamo" 2:4 (1:2, 0:1, 1:1)

 

Vārti: 4:47 Podhradskis (Dadonovs, Jakuceņa, vair.) 1:0, 6:07 Hosa (Pavlovs) 1:1, 7:41 Vilsons (Skvorcovs) 1:2, 32:52 Vilsons (Pavlovs) 1:3, 47:52 Dadonovs (Nedorosts, Jakuceņa, vair.) 2:3, 59:46 Vilsons (tukšos vārtos) 2:4

Soda minūtes: 4:8

Metieni: 36:24

Vārtsargi: Jāns Laco - Jakubs Sedlāčeks

 

2013-08-30_wilsons.jpg

Mets Robinsons un Kails Vilsons

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

 

Izmantotie resursi: Sportacentrs.com

Link to comment
Share on other sites

Ja kādam tas interesēs tad viņs mācēs uzrkastit sportacentrs.com/apollo.lv un izlasiis! Nevajag lieki krat postus. Kas notiktu, ja visi tagad copy/paste?

Edited by Nipper
Link to comment
Share on other sites

Ja kādam tas interesēs tad viņs mācēs uzrkastit sportacentrs.com/apollo.lv un izlasiis! Nevajag lieki krat postus. Kas notiktu, ja visi tagad copy/paste?

Nu vot tad ej tur ja gribi, mosk kads te lasit grib? Edited by Adidas
Link to comment
Share on other sites

Ja kādam tas interesēs tad viņs mācēs uzrkastit sportacentrs.com/apollo.lv un izlasiis! Nevajag lieki krat postus. Kas notiktu, ja visi tagad copy/paste?

 

Kā tu domā priekš kam ir šī sadaļa? Man pašam tagad jāsacer kautkāds stāsts par sportu kurš nav nekur ierakstīts, lai varētu šajā sadaļā veidot topiku? Es varbūt tādu sportacentru/apollo mājaslapu neizmantoju un tur nesekoju nekam līdz... tapēc ir jauki, ka kāds atvieglo man darbu un svarīgāko no sporta ziņām ievieto šeit, tā vietā lai es ietu kautkāda sporta mājaslapā un lasīt cauri visiem notikumiem lai atrastu kautko man acīm tīkamu.

Nesaprotu vai tev skauž vai tu vienkārši esi nedaudz apsists, un tapēc te kautko čīksti par postu krāšanu.

Nav jau tā, kad viņš randomā iepostoja šeit par dinamo uzvaru tikai dēļ tā lai postus krātu, chill out dude.

Link to comment
Share on other sites

Es jau spelet ar nemāku,\ ;< :D

Da viņi shaja spele pakāsa :<Rīgas Dinamo - Kazaņas Ak Bars

 

Nja, bet nu ja godīgi sakot, labāk splēlē, nekā pagāsho sezonu!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×