Jump to content
šayžuks

Troy (2004)

Recommended Posts

TROY.jpg

  • Troy
  • Troja
  • 2004
  • Piedzīvojumu / Drāma
  • Brad Pitt, Sean Bean, Brian Cox, Nathan Jones, Adoni Maropis, Eric Bana, Orlando Bloom, Diana Kruger, Rose Byrne un citi. Ieliku šiet vissatpazīstamākos aktierus, kā arī pēc maniem uzskatiem - labākos tieši šinī filmā. Breda uzstāšanās vienkārši satriecoša, nav viegli uzstāties kara filmā un iemācīties apieties ar zobenu, vairogu un citiem ieročiem. Kārtējo reiz viņš pierādija, kad viņš ir ellīgi labs aktieris. Spoilerī ierakstiju par vienu aktieri, kurš nenomirst, ja domā tas sabojās filmu - never vaļā.
    Kā arī beidzot atradu filmu kur Sean Bean nenomirst :damn:
     
  • IMDb vērtējums 7.1.

 

 

Sižets

 

Senajā Grieķijā karu izraisa divu leģendārāko mīlētāju - Trojas prinča Parīda un Spartas ķēniņienes Helēnas kaislīgā mīlestība. Kad Parīds aizved Helēnu, viņas vīrs - valdnieks Menelājs piedzīvo neizmērojamu aizvainojumu. Viņa brālis, Mikēnu valdnieks Agamemnons brāļa apvainojumu uzskata arī par sevis publisku apvainošanu un apvieno grieķu karaspēku, lai atkarotu Helēnu un aizstāvētu sava brāļa godu.

 

Tomēr Agamemnonu cīņā vada kas vairāk par goda jūtām - tā ir neizmērojamā alkatība un vēlme iekarot Troju. Vēl nevienam nav izdevies iekarot pilsētu, kas atrodas aiz augstiem vaļņiem.

 

Trojas iekarošana, uzvara vai sakāve ir viena vīra rokās. Tas ir Ahillejs - vīrs, kuru uzskata par vislabāko cīnītāju. Uzpūtīgais un šķietami neuzvaramais Ahillejs ir arī neizmērojami slavaskārs. Tās vārdā viņš uzbrūk Trojas vārtiem, taču mīlestība ir tā, kas izšķirs viņa likteni.

 

 

Šis karš būs goda un varas vārdā. Slavas dēļ ies bojā tūkstoši. Mīlestības vārdā ies bojā visa valsts.

Avots -

Forum Cinemas.

 

Mans uzskati par filmu.

Tiko redzēju pa televizoru un nesaprotu, kāpēc es viņu nēesmu jau iepriekš redzējis. Esmu ellīgs veco karu laiku filmu fans un ļoti viņas cienu. Tomēr sākuma domāju, hmmm Breds Pits galvenajā lomā... parasti viņš šāda tipa filmās neuzstājās, bet viņa uzstāšanās bij tiešām satriecoša. Ir arī daudzi citi aktieri kuriem jau ir bijusi pieredze uzstāties karu filmās. Daži aktieri ir no filmas braveheart un gladiator, kā arī asterix un obelix. Filmas morāle arī gana laba, noteikti iesaku citiem noskatīties. Bij arī daži smuki teicieni, vienu iemetu sev parakstā.

Ja patika šī filma, iesaku - Braveheart, Gladiator, A Knight's Tale, 300, Alexander, The Patriot.

 

Treileris.

Link to comment
Share on other sites

Nu nezinu itka gribas redzet,itka ne nu ta 50/50 neliekas nekas shausmigi aizraujosh bet noskatishos :megusta:

Huļi nu tu man te dirs. Davai, noskaties, gaidīšu tavu vērtējumu par šo filmu :megusta:

Link to comment
Share on other sites

Filma redzēta sen jau, ieteiktu visiem noskatīties kam patīk veco laiku kari. Like no manis, paldies vel reiz noskatīšos

 

''Ja patika šī filma, iesaku - Braveheart, Gladiator, A Knight's Tale, 300, Alexander, The Patriot.''

^ Ja patīk kara laiku filmas un šīs nēesi redzējis... tad tu reāli nēesi redzējis labu filmu par karu.

 

 

/Traileris labs, šāda tipa filmas ļoti patīk, varu palūgt download linku te vai pm?/

- Pamēģini pats pameklēt, man nets sūdīgs un es viņu pa TV skatijos.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×