Jump to content

Bumbuliitsh

Lietotājs
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About Bumbuliitsh

Bumbuliitsh's Achievements

  1. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles- [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by admin aikk. [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Reason: 'ADMIN_ABUSE.' [AMXBANS] Length: '4 weeks, 1 day, 20 hours and 40 minutes' [AMXBANS] Your SteamID: 'VALVE_ID_LAN' [AMXBANS] Your IP: '78.84.87.6' [AMXBANS] ======================================= 2. Paša paskaidrojums par situāciju-Es teicu ja doshu cita servera ip tad tu apsi nobanosi mani par reklaamu un vinsh nobanoja mani uz 4 ned par abuse kas tas par abuse apsis ir dzivnieks tur neredzu nekādu abuse!! 3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums)- 13:5 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem"-http://failiem.lv/down.php?i=afysxgx&n=IDenty_SURF_DEMO.dem 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p)-huij lkm 48p 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit)-http://identy.lv/bans/index/45214 6. Ja tev ir uzņemti skrīni, kad Tu spēlē cs, tad vienkārši uploado tos caur failiem.lv un iemet iekšā savā sūdzībā. Visiem skrīniem ir jābūt samestiem rar mapītē, tas arī jums atvieglos dzīvi!- Nav soz!
  2. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles-[AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server by admin Moshka [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : Milkyway. [AMXBANS] Reason : ' aim ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 78.84.87.6 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check you 2. Paša paskaidrojums par situāciju-ir viens admins Moshka kas mani nobanoja par aimu kad es vinju noshavu galvā un es loti labi spēlēju jo salīdzinot manu skillu ar vinju vinsh ir liela 0.. man nav AIMS!! 3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums)-01.04.2013 13:11 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem"-http://failiem.lv/down.php?i=kvggphj&n=IDenty_SURF_DEMO.dem 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p)-48p 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit)-http://identy.lv/bans/index/43735 6. Ja tev ir uzņemti skrīni, kad Tu spēlē cs, tad vienkārši uploado tos caur failiem.lv un iemet iekšā savā sūdzībā. Visiem skrīniem ir jābūt samestiem rar mapītē, tas arī jums atvieglos dzīvi!-Man nav vairāku screen jo cs mainās ar laiku un nesmu Uznjemis Sūdzību vari nerakstīt, ja bans ir mazāks par 1 dienu, kā arī, ja tas ir saistīts ir IP sakritību. ______________________________________________________________________ Kā rakstīt sūdzību par adminu! Topiks jānosauc "Sūdzība [serveris] admina niks" un topika saturā jāiekļauj 1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir)-Niks-Moshka, =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server by admin Moshka [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : Milkyway. [AMXBANS] Reason : ' aim ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 78.84.87.6 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check you 2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda-Vinš mani izbanoja no servera neparko par aimu nesmu tik stulbs lai spēlētu ar aimu man ir skillz un māku spēlēt!! 3. Screenshoti vai demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" 4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību-01.04.2013 13:11 5. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p)-48p Lkm varbūt bishku par daudz uzrakstiju jo visu nokopeju ______________________________________________________________________ * Atļauts iesniegt vienu no abiem. (HLTV or DEMO)-http://failiem.lv/down.php?i=kvggphj&n=IDenty_SURF_DEMO.dem Iztiksim bez rupjībām un aizvainojumiem. (ES VĒLĒTOS VIŅAM ACC OFF VAI LIELU BRĪDINĀJUMU KA NEMĀK SPĒLĒT!!! Sūdzība tiks izskatīta tuvāko stundu laikā.
  3. 1.niks-Negeru Mednieks 2. Paskaidrojums, Katru round iet uz mario room un kempo un visus shauj es velos lai būtu bans Kā pienākas 2H! 3. Screenshots-http://failiem.lv/down.php?i=hkjqhzq&n=IDenty_SURF_DEMO.dem 4. Aptuvenais laiks, iekš demo 17:20 5. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p)-48p..
×