Jump to content

KKK666

Lietotājs
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KKK666

  1. Aha, pats ct palūdza palīdzību kāpēc gan nepalīdzētu ja neviens cits negrasās? nelikās kkā interesanti kad tu esi viens pret baru un neviens negrasās palīdzēt.. saprotu labi nevadīju 2-3 raundus max cik tur palīdzēju kamēr sanāca publika un sāka vadīt, bet nu par ko sacepties?...

     

    un par to pašu rupjo valodu ko čatā izmantoji varētu tevi sodīt, un tu vel nāc un raksti sūdzību kad mazliet aizeju palīgā bez mic, nu piedod.

    Kaut vai arī tev palūdza tur kaut kāds Players tas nemaina to ,ka tu pārkāpi noteikumu . 

  2. Pirmkārt neviens no terroristiem negāja palīgā, ct protams bija brīva vieta.. +tu čatā visu laiku rupji izrunājies. Kad ienāca cilvēks kas pieteicās vadīt palaidu pie counter terroristiem, nesaprotu par ko tu raudi?

    Pirmkārt , kāds sakars ar to ,ka čatā rupji izrunājos šitā sūdzība nav uztaisīta dēļ Gaga , kuru tu man uzliki šī sūdzība ir par to ,ka tu sēdi ct bez mikrafona , bet ja sēdētu kāds cits spēlētājs ct bez mikrafona viņš jau sen būtu dabūjis ct banu  . 

     

    Un tu saki ,kad tu palaid kādu ja kāds cits grib vadīt , labi tad es iejiešu ct bez mikrafona un tikai fragošu un tad ,kad kāds cits gribēs vadīt es viņu palaidīšu ct , labi skan .

     

    Un man arī īsti ir vienalga ,kad tu palaid citus pēctam pie ct , jo tu tāpat esi pārkāpis noteikumus. So doesn't really make sense . 

     

    Bet es izmēģināšu tavu metodi No worries . ;)

  3. 1. Admina niks - Soapy
    2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda : Tātad jailbreak noteikumos ir rakstīts , kad nedrīkst iet uz ct ja nav mikrafona , bet Soapy ir kautkāds izņēmums kurš drīkst iet ct bez mikrafona? Tad jau visi var iejiet ct Fragot neņemt līderi . 

     

    Un es zinu kad daudzi rakstīs kad viņš ir administrators, bet man tas neinteresē , kam tad domāti noteikumi? Tie attiecas gan uz spēlētājiem gan uz administrātoriem .

     

    Noteikums - CT - Ir sargi. Visiem sargiem jābūt mikrofonam, ja tā nav, tad jāiet prom no CT vai tiks pārlikts (transfērots) ar administratora palīdzību.CT - Ir sargi. Visiem sargiem jābūt mikrofonam, ja tā nav, tad jāiet prom no CT vai tiks pārlikts (transfērots) ar administratora palīdzību. 

     

    #BuyNewMicrophone #MaximasOne #I'MDoneHere

×