Jump to content

MilkySplash

Lietotājs
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MilkySplash

  1. Vēlos lai samazina bana laiku. Plus varu pievienot tad kad tu kalibr,ka tevi freekillo bļauj: ''Kas tu bļe priduraks esi nahuj tu šāvi'' Nav jau vispār abusive ,not at all,tu pat pats nefiksē ko runā.
  2. Unstuckoju?Tad kapēc tāda komanda ir iedota vipiem,tā pa vien lai izpalīdzētu ct,protams ka nē,es par to maksāju un daru ar to ko vēlos,noteikumos vel nebija rakstīts ka nedrīkst unstuckot cilvēkus pēc savas patikas,un tu laikam pat neredzi pats kā tu vienkārši freedemago,+ runājot keivii tu muļkis esi... Arī vārds muļķis man būs abusive tāpat kā es tevi par mudaku nosaucu,tu pats to beefu taisi visulaiku.
  3. SERVER: Counter-Strike: Global Offensive ADMIN: soapy REASON: abusive TIME: 10080 min TIME LEFT: 10040 min. Sākumā tikku banots uz 60min par abuse,ar to es samierinājos,kautgan vaidzēja abpusēju banu ar arx0d,jo viņs mani provocēju vairākus roundus freedmgojot un saucot par muļķi,kad mans mērs bija pilns nosaucu par mudaku viņu 2x,saņēmu banu uz 60min,samierinājos,tagad pēc 60min eju serverī un bans uz nedēļu,kāds sakars? Šodien pa dienu 4alis taisa admin abuse saucot anakingo par pida****,bet viņs saņem banu uz 3d,džēez kā tad strādā banu sistēma,vēlos lai man ir unbans vai nu laiks tiek samazināts uz 1d vai mazāk. Mans niks:Keivii
  4. MilkySplash

    Idc

    Čau te Keivii,es dabuju arī 1eur no tā ka paliku pēdējais dzīvs,tāds lil contests bija,man reāli cepī,jo kurš gan negrib free money? Takā es atbalstu! ESMU PAR!!!
×