Jump to content
wasasvpsup

Dažādi turnīri

Recommended Posts

Sveicināti.

Vakar ienācu un skatījos, ka šeit netiek organizēti nekādi turnīri, tādēļ nāku klajā ar ieteikumu, ka varētu uzrīkot kādu turnīru, ja aktivitāte būtu, tad varētu arī turpināt šo turnīru organizāciju. Skatos arī, ka šeit pieejami CW serveri, tā kā ar serveriem arī nebūtu nekādu problēmu. Varētu rīkot 1x1, 2x2 aim, knife turnīrus, aktivitātei palielinoties varētu rīkot arī komandu (5x5) turnīrus, kas, manuprāt, palīdzētu vēl vairāk pilnveidoties projektam, jo reti, kurā projektā vispār tiek rīkoti šādi turnīri.

Vēl ir ideja, ja šeit ir kāds pokera spēlmanis, tad varētu kāds uzdrošināties vadīt pokera turnīrus, kuru vadīšana ir samērā viegla, pats esmu vadījis ilgu laika posmu divos citos projektos.

 

Plusi - projekta aktivitātes paaugstināšana, jauni lietotāji, plašāka iespēja iegūt IDCash utt..

 

Arīdzen varētu uzrīkot kādu turnīru komūnas lietotāju starpā - Admini (moderi, administrātori, ban team, serveru administrātori) pret foruma lietotājiem, kopumā izveidot 4 komandas - 2 komandas Admini, otras divas - Lietotāji. Ok, ideja daļēji ir pārņemta no cita projekta, taču tur nekas šāds jau labu laiku nenotiek, tādēļ gluži arī par idejas zagšanu to nevarētu nosaukt.

 

Viedokļi?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×