Jump to content
Ryan Sykes

Spēle: Kāpēc Skudra Izdzīvoja?

Recommended Posts

Acīmredzot, sēne paspēja izvairīties un cilvēks uzkāpa uz otras sēnēs, tomēr tas cilvēks, kas bija, bija sēņot un lasīja sēnes, kad paskatījās, kam uzkāpa virsū viņš redzēja, ka senei, bet pēdējā brīdī ieraudzīja to sēni, kas bēga prom un izrādījās, ka tā bija halucigēnā, viņš viņu apēda un tad vel strong hits from the bong.

Edited by Bender
wtf stāsts ir par skrudru nevis sēni
Link to comment
Share on other sites

Cilvēks kurš uzkāpa uz skudras bij iepriekš iepircies humpalās un bij nopircis kedas ar caurumu. Par laimi skudra trāpijāš tieši kedas caurumā un netika saspiesta. Bet šis cilvēks nedēļu nebij mazgājies un viņam kājās smirdēja tik traki kad skudra no smakas nomira.

 

Ignorēju psai postu, jo viņš ir sakurijies sēnes un nomurguja kautko par sēnēm, ne skudru.

 

p.s. - tas cilvēks izrādijas psai kurš nedēļu pavadijis mežā šņaukdams sēnes.

Link to comment
Share on other sites

Skudra nonākusi "viņā saulē" - nolēma iet uz krogu pieliet seju. Bet tur satika kādu burvi, kas teica: "...blablablaaa.. Šinī saulē ir iespējams viss.. blablablaa.. Tu vari atgriezties uz Zemes, bet vispirms tev vajag tik pie Zeva maģiskā gredzena, kas tev dos neaprakstāmas spējas un padarīs nemirstīgu (protams tikai tik ilgi, kamēr gredzens būs pie tevis).." .. tālāk sekoja visādas blēņas, par to, kas notiks, ja gredzens tiks pazaudēts pie mirstīgajiem utt.. blablablaaa - tā skubra atgriezās uz Zemes dzīvāka par visām maitām... un sāka kalt plānus kā pārņemt pasauli... Sākumā viss gāja gludi - bet tad ieradās Supermens un izcepināja skudrai smadzenes ar savu lāzer skatienu - jo gredzenam nolūza maģiskais rubīns - un vairs nekam nav derīgs- blablablaaa ..

 

 

Stāsta morāle: Pat zagtas lietas, kas ražotas Ķīnā - ilgi nekalpos..

Link to comment
Share on other sites

Neizcepinaaja, jo vinai bija kivere npizgita no motociklista un vina izdzivoja, vina pietina supermenu pie staba ar skocu un atstaka izbarot lielajiem baltajiem tarpiem, kas pirda ara htc, bet baltais htc pirdeej tarps, vinai uzpirda tik stipri, ka vina no gazes atluuza, un lacis vinu apeeda.

Link to comment
Share on other sites

Izrādās lācim bij mežonīgi garš instruments un viņš bakstot aizbakstija skudri aizvien dziļāk iekša. Skudra beigās izrāpoja arā no lācenes mutes. Bet tanī laikā viņi jau bij nobeiguši pāroties un abi no kaifa uzgūlās virsū skudrai un viņu nospieda.

Link to comment
Share on other sites

īstenībā skudrai izdevās ierausties starp sariem un īsti viņu neviens nenospieda. tikai žēl, ka lācis ar savu lāceni pārojās pie ūdens. pēc sexa abi devās zvejot un pagadījās tā, ka skudra bija ieraususies lācenes kājas saros un kā lācene kāpa iekšā ūdenī tā skudra arī nepaspēja izlīst ārā un tiekot ūdenī noslīka, jo lācene zvejoja vismaz 30min...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×