Jump to content
TAPORZZ

Ieteikums Apmeklētāju Palielināšanā

Recommended Posts

Sveiki!

 

Sen bija ienākusi prātā doma, ka to vajadzētu, bet tikai tagad izlēmu uzrakstīt ieteikumu. :/

 

Tātad... man ir ieteikums kā varētu palielināt apmeklētāju un lietotāju skaitu ID komūnā.

 

Sākšu ar to, ka daudzi noteikti nemaz nav pamanījuši, ka šis komūns atrodas wosa topā un balsot par komūnu var balsošanas sadaļā, taču arī par to daudzi nemaz nezina, jo balsošanas sadaļā var noklūt caur sākuma lapu. Sākuma lapā ir mazītiņš uzraksts Nobalso, protams, lai būtu saskatāmāks, tas ir izcelts sarkanā krāsā, taču daudzi gandrīz vispār neapmeklē sākuma lapu, jo ir saglabājuši tikai foruma saitu pie savām grāmatzīmēm... Plus visi servera topi vairs nemaz nestrādā, jo tāds vairs nepastāv, tādēļ, ka cs wosa saits tika mainīts.

 

Daudz nemalšos vairs apkārt, bet teikšu, ka jāizdara šādas lietas:

1. Jāņem ārā visi nestrādājoši balsošanas saiti un jāatstāj komūna galvenais balsošanas banneris..

2. Balsošanas sadaļa jāievieto manāmā vietā, iespējams, virs headera, tieši blakus "Pakalpojumi" sadaļai

3. Stimulācijai jāizveido automātiska sistēma, ka par katru balsojumu tiek piešķirts noteikts skaits ID cash (piem. - par 1 balsojumu = 0,01 ID cash[1santīms])

EDIT: Vēl ienāca prātā doma - ja balso katru dienu, piemēram, mēnesi (30 dienas), tad par katru dienu un katru balsojumu varētu dot 0,02 ID cash vai līdzīgi...

Ja bija vēl kas tāds, ko aizmirsu piebilst, vēlāk atcerēšos ko gribēju teikt un editošu vai iepostošu atbildē.

 

Gaidīšu Jūsu par, pret un ieteikumus par šo ideju. :/

 

P.S Cerams, ka nebūs kā parasti - visi nobalso par un tad aizslēdz topiku, sakot, ka tas visticamāk būs, taču viss vienkārši tiek aizmirsts. (Jā, runa iet par HLTV ieteikumu DD2 serverī!)

 

Ar cieņu,

TAPORS

Link to comment
Share on other sites

Esmu uz 100% pārliecināts, ka, ja par balsojumu dos 0.01 ID cash, tad visi balsos, katru dienu un zinot to, ka no labas balsošanas var sakrāt slotam vai kaut kam citam, tad ir stimuls.

 

All hands - PAR

Link to comment
Share on other sites

Diezgan atri varētu kļut bagātākais čalis ciemā, jo no visiem profiliem sabalsotu, sasūtītu uz vienu un nopirktu helikopteri.

 

Nu diezvai Tu vari no visiem balsot, reāli 1 ip - 1 balsojums.

 

Ja izdotos kaut kā apiet, tad uz 1 ip var 1 profils dienā balsot :/ Easy as that... tikai jāsauc outsiders, lai savas spējas pielieto šo visu izveidojot... kaut gan nekā īpaši grūta nav :/

 

P.S ja kādam ir vairāki profili un vairākas ip - droši var balsot, jo galvenais jau tas, ka nobalsots vairākas reizes, tad jau diezin vai kādam žēl tā santīma būtu :/

Link to comment
Share on other sites

PAR, bet nu protams vajag vairāk :D

Tagad jau arī nav slikti, vakar redzēju ~130 online userus past 30min. Agrāk pirms pazuda tas backups vai kas, tad bija ~160, bet kad ID pazuda uz kādu laiciņu, tad aktivitāte nokritās.

 

 

Pats nesapratu ko sarakstīju, bet pox :D

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×