Jump to content
ljoxa

Siržu diena ir klāt!

Recommended Posts

4PjApfK.png

Kas ir mīlestība?

"Kad mans spēļu biedrs iziet ārā no spēles, lai ietu gulēt, es sāku raudāt, jo man viņš nežēlīgi pietrūkst." Andrītis (23)

Vai tev arī ir šāds spēļu kompanjons, kurš liek tavai sirdij skriet ātrāk? Kāds, ar ko tu šauj kopā PUB serverī, ARĒNĀ, vai Kāds, kas palīdz tev uzlabot garastāvokli? Mēs dodam iespēju laimēt 20 IDC serverī, 10 Tev, 10 Tavam draugam!

Kā piedalīties?
Ietago savu draugu/draudzeni (jābūt reģistrētam forumā) un pāris teikumos apraksti, kāpēc tieši jūs esat labākie un saderīgākie spēļu biedri vai apraksti kādu smieklīgu atgadījumu, kas jums abiem ir noticis spēles laikā.

Piemērs:  "Es un @ljoxa kopā spēlējam jau 10 gadus un mums patīk vārīt ziepes. Es bieži traucēju viņam spēlēt, bet viņš netur ļaunu prātu uz mani. Katru raundu metu virsū flash, bet viņš tāpat mani uzbūstos vai nodropos AWP. Mēs abi esam nūbi, bet divi nūbi ir spēks."

Uzvarētājus izvēlēsies sarkanie spēki, balstoties uz oriģinalitāti un citu lietotāju saspaidītajām sirdīm un likes. Lai labākais pāris vinnē!

Uz nopietnākas nots - sirsnīgi sveicieni mīlestības svētkos! Nobučojat savus vecākus, bērnus, suni, kaķi, žurku, balodi, draugu, draudzeni, IDentiju, sievu, vīru, omes un opjus! Mīlestība, protams, būtu jāizrāda katru dienu, ne tikai Valentīndienā. Tā kā cenšaties iepriecināt savus mīļos biežāk, jo dzīve ir īsa un neparedzama! ❤️

Link to comment
Share on other sites


 Priecīgu Sirsniņ dienu visiem!!!                                                                                                                                                                       
Tātad mans brīnišķīgais Draux @A$AP, mēs ar tevi pubā esam nepārspējams DUO. Vienmēr nošaujam kādu krip4iku un jūtamies labāki par viņu.    
Varbūt kāds domās ka tas ir strange tagot pašam sevi, bet kas jūs esat lai assumotu kad neesmu/neesam divas personības?!                                           
Es un Sava Šizofrēnija! ;)                                                                                                                                                                                    

Edited by A$AP
//
Link to comment
Share on other sites

Mēs ar @chokopa kluso bučojamies aiz stūra. Katru reizi, kad ienāku vinjas strīmā prasu vai viņai vēl ir draugs, lai gan zinu, ka mēs jau esam precēts pāris. Drīz būs mūsu medusmēnesis, ja uzvarēsim šos 20 idc, es protams kā ģimenes galva savācu visus idc, izmantosim tos, lai aizlidotu uz BoraBora.

Link to comment
Share on other sites

@TIGER kopā spēlējam un snifojam identy pub serveri, meklējam piedzīvojumus, cenšamies sev un citiem dzīvi serveros padarīt interesantāku un jautrāku

Mīļš sveiciens visiem sirsniņdienā ! 

p.s šie 20idc ļoti palīdzētu man ar apkures situāciju, jo pēdējās nedēļas sanāk spēlēt ar vēsām rokām un prātu, nopērkot malku varēs vairāk prikolus darīt un ja.

Edited by LASHKEE
Link to comment
Share on other sites

Ar @ljoxa jau vismaz 10 gadus smejamies par kaut kādu random miskasti un spēlējam visu pēc kārtas. Noteikti labākā spēļu biedrene un ir vidjiki, kas to apliecina (atvainojos par pretīgo kvalitāti un misenes gameplay, bet apmēram šādas bija mūsu matchmaking spēles pirms ~5-8 gadiem) : 
ljoxa with some technical difficulties 

kad jums abiem bail de_vilcienos

Par izskatu jau parasti nesmejas, bet full zoomā tik pretīgu modeli ieraudzīt = xaxaxa

Lai arī kādu dirsu mēs tur tajos matchos sūkātu, vienmēr bija jautri. Tas jau tajā geimingā svarīgākais.
Rekur @akka rāda trikus vecajā inferno

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×