Jump to content
Roberts

[Unban] Roberts

Recommended Posts

Mans niks: Roberts
Mans steamID: 76561198888985618
Admins: XDASAP)
Admina steamID: 76561198395309271

Serveris: all servers
Iemesls: BHOP-SCRIPTS
Laiks kad nobanoja: 2022-11-28 19:55:58
Bana ilgums: mūžīgs (0 minūtes)
Links uz banu: links

Demo: 0

Paša paskaidrojums par situāciju:

Nesaprotu kāda veidā tu domāji kad es lietoju "bhop scriptus" bet vēlejos paziņot kad nelietoju nekādus scripts it ipaši movement vai bhop scriptus. Ja ir ļoti liela vajedzība varu uztaisīt hand/keyboard cam




Link to comment
Share on other sites

heyo, es apskatīšu demku šovakar. sorry par kavēkli

edit : 
demkas fails
C'mon, vieglākā demka manā mūžā. Kas tā par amatieru huiņu? 
02:01 - otrais rounds, pisam palace ar teammeitu, lēkājam kā džungļu mauglis, savējais maisās pa kājām kā džungļu šņurs, bet mums nevajag neko dzirdēt, lai uztaisītu crossoveru ap stabu un prefairotu čubakovu, kurš nemāk atlaist w pogu. OK, cool I guess. Pēc tam sagaidam čali stairos, kuru arī, protams, sagaidam un prefairojam. Izejam uz pretinieku, lēcam ārā no palace un nocallojam, ka viens džunglī, kaut arī viņš var iet vēl 30 citos virzienos. Šiten jau viss skaidrs, bet par cik mani uzjautrina tādi fujaki kā tu, es turpināšu piedurties.

trešais rounds, jo man pajāt par timestamp : nošaujam pretinieku shortā, nenočekojam pilnīgi neko b saitā, callojam "b clear" un maucam tālāk.

ceturtais rounds : ejam vidū ar deagle, jo tā vnk vajag. Ierijam flashu, pirms tam ieraugot pretinieku windowā, callojam, ka tur viens ir. Pēc tam izvelkam nazi un skrienam tālāk, jo loģikai nav nozīmes, kad sienas ir caurspīdīgas. Prefairojam nabagu, kurš domā, ka identy pubā nespēlē tādi palīgprogrammu peņgalvji kā roberts, un kārtējo reizi pisam tālāk ar nazi rokās, ne no kā nebaidoties, kaut arī vēl pieci purni dzīvi.

piektais rounds : smirdam uz b, pretinieks uzmet molly un straglo ielēkt appos. Tas nekas, tā pat cenšamies prefairot caur liesmām, kaut arī viņu tur vispār nevar redzēt un no utila sejā nebaidamies. Raustās čurix šaut caur smoke un ironiski nomirstam.

SESTAIS rounds : tu bled pieduries, pieci roundi pēc kārtas un man ir ko teikt? Tu esi sūdīgākais čīteris ever! Stāvam default spotā, kur jebkurš cits dabūtu jerblī lodi, ja Jake būtu pretinieku komandā (pie tam vēl stāvam blakus savējam, kurš neķer laukumu), sagaidam, kad molītis beidz degt un tad prefairojam čali, kuru nevar nemaz redzēt (bet netrāpam, jo dažreiz cs dzīve ir taisnīga)

SEPTĪTAIS FAKIN ROUNDS????? : hahaha, basically copy-paste ceturtajā roundā teikto. Tikko čuvax peakoja windowā, bet velkam ārā nazi, jo zinam, ka nebūs repeaks. 

Es mierīgi varu vēl 15 minūtes turpināt komentēt KATRU roundu, jo nebija moments, kur man uznāktu kaut kripatiņa šaubu, ka bans uzlikts bez pamata. Visā visumā :  es neiebilstu, ja tu sūkātu netīru dirsu, uzēstu sviedrainas olas un tādiem kā tev vajadzētu uzlikt hardware banu uz visām spēlēm, kuras var spēlēt internetā. ASAPS top admins, paldies par darbu!
 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×