Jump to content
lv kristaps

mazak dirs kuc

Recommended Posts

Apskatot demo tavi flashy momenti manām acīm:

6 rounds (1:35 rounda timeris) tu izpeeko rampu un pēkšņi uzlokojies un izšauj 2 lodes čuvakam galvā kurš sēdēja 1 way smokā uz ticket.
7 rounds (1:30 rounda timeris) tev nav nekādas infas par čuvaku kurš tev shifta pušo palace, nekādas skaņas un infas no komandas, bet tu maini savu pozīciju ko līdz viņš nāk tuvāk, iezoomo un gaidi viņu.
12 rounds (1:50 rounda timeris) tavi deagle šāvieni rampā diezgan flashy, nevar tev būt tāda reakcija, bet tās ir manas domas.
16 rounds (1:42 rounda timeris) fujaks vēl nav uz tava mērķa un tu nošauj viņu galvā ar prefu, te var pastrīdēties jo skaņa bija dzirdama kad viņi skrien un varēja būt parasts prefire.
Par tiem under pušiem paskatoties demo tomēr negribu piepisties, jo uzliekot voice_enable 0, tiešām varēja dzirdēt skaņu.

Link to comment
Share on other sites

6 rounds - palielam tikai viens kur esmu aizdomigs ka cheaters tas ir uz oneway smoke ticketa . tiktok pilns ar pamaaciibam , nopleicoju savu crosshair pareizaja vieta un skrienot shaavu ar ceriibu ka ir pareizi - lucky shots nebija lock

par pareejiem ko lai saka labi pc speci un aksesuaari paliidz :frogbrain:

Link to comment
Share on other sites

Biju aizmirsis, cik max briesmīgi ir skatīties puba demkas, bet te nu būs manas domas : 
07:41 - to čali tur nevar redzēt. redzēs vai arī citus roundus izmanto šito tiktok pamācību (pateikšu priekšā - nē, neizmanto). 
09:28 - miljons molotovi, visa pasaule apkaart spraagst, bet tu gribi teikt, ka dzirdeeji vinju ielecam palace? Es, piemeeram, nedzirdu. Info arii nav
13:33 - komanda skrien b, viss dirsaa, acis pilnas ar flashu, jaaskrien caur smoke un jaalec pa logu un jaanoshauj chalis, kuru nemaz nevar redzeet (vismaz kad saakam shaut), jo kkaada suuda draana aizsedz visu redzamiibu - bet tas poh. Peec tam patirinamies pie planta stuura, jo zinam, ka chalis tuulinj no smoke leks aaraa un lienam shortaa. Dzirdam, ka no ladder naaks viens chubaars, bet apeedam vinja flashu. A kas visreeciigaakais? - iedodam infu, ka shortaa divi, bet otru chali nemaz nedzirdeejaam un neredzeejaam :DDDD #yebal

Tas pirmais frags CT side peec switch arii labs - es savaa demkaa to chali neredzu pat 2x leenaak skatoties. Hzin, shis veel taa, mosh demka atkal pisaas.
26:44 - saliidzinam shito under pushu (kad neviena tur nav) ar to, kas bija mapes saakumaa (kad fujax tupeeja pie TV un divi bija jau b appos) - izvelk mieriigi nazi, iedur sienaa, iisti neko nepacheko un dziive ir skaista. 
29:40 - noshaujam 2us b appos, pirmo mistiski sagaidot no 300 kilometru attaaluma, kad esam jau rounda saakumu nopisushies gar visaam iespeejamaam sienaam. Nereaali kruti, ar nazi rokaas, izlecam caur logu un tad hujzin kaapeec saakam slowot un sleepties no nekaa - aa, pag, tur tak fujaks slowo pie under, viss skaidrs. Un kaa dzheks aiziet prom, tad atkal tiek vilkts nazis aaraa un pists taisni bez nekaadaam emocijaam.

Visādi sīki sūdi, kas liek prātot par mentālo stāvokli - šauj kaut kādus random prefairus ar pusotras sekundes aizkavēšanos, kur neviena nav un pie tam, tiek izšauts, kad skaidri un gaiši var redzēt, ka tur neviena nav (tas labais stūris A rampā), random tupēšana aiz sienas un prātošana par dzīvi, dažreiz izlec vnk midā caur smoke ar nazi rokās, jo nav neviena apkārt, kas varētu nošaut. Tajā pašā laikā random sagaida čali, kurš slowo no otra mapes gala.
Movements neliekas nekas max traģisks, šauj arī it kā okej (demkā protams viss max fishy izskatās, bet tā ir ar visiem), tad es nesaprotu - kāpēc jābūt tādam gailim un jāspēlē ar wh? 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×