Jump to content
dejelnieks

Jackbox spēles

Recommended Posts

2019. gadā uzzināju par tādu franšīzi kā Jackbox Party Packs. Iedziļinoties šajā spēlē, pārdomāju, ka Latvijā šī spēle būtu interesanta par savu koncepciju.. un pēc 2 gadiem, ar ne mazāku pieredzi spēles modifikācijā, es paziņoju, ka man vajadzīgi cilvēki, domubiedri, kas arī grib darīt savu ieguldījumu šajā spēlē.
Nav svarīgi, vai jums ir pieredze par tulkošanu vai ne, vajadzīgi visi cilvēki tādi kā teksta tulkotāji, dizainers, ierunātājs (ieskaņotais (voice acting)) utt. Ja ir tādi cilvēki, lūdzu, sazinieties ar mani.

Spēles sērijā domātas ar draugiem, ģimeni un tiešraide (ne visi režīmi), tiešsaistē. Lai spēlētu, nepieciešama viena spēles kopija. Pārējiem spēlētājiem pietiek skatīties spēles ekrānu un izveidot savienojumu ar to mobilajām ierīcēm vai datoriem caur speciālu saiti jackbox.tv angļu valodā (jackbox.uno spēlēm ar latviešu tulkojumu).
Lielākajā daļā spēļu ir maksimālais spēlētāju skaits – 8 (ir izņēmumi), bet pārējie var pieslēgties auditorijai (sākot no Party Pack 2) un ietekmēt spēles gaitu. Lielākā daļa spēļu balstās uz to, ka spēlētājiem jāievada/jāzīmē kaut kas, un pēc tam notiks balsošana par labāko variantu vai par patiesu (viktorīnas spēlēs). Lielākā daļa spēļu norisinās vairākās raundēs.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×