Jump to content
espX

Netaisnība un diskriminācija

Recommended Posts

Labdien mani dārgie ID lietotāji!

Šodien saskāros ar visai sāpīgu pieredzi ar kuru vēlos padalīties - līdz šim biju godprātīgi veicis foruma postus, centies pozitīvi iespaidot foruma content un piedalījies šajā komūnā. 
Manuprāt, tas ir neatņemams forumu process. Čatā ziņas nāk un iet, bet foruma ziņas ir kaut kas paliekošs un vērtīgs - pilns ar dziļu domu un galvenais, uz palikšanu.

Katram iemūžinātajam postam ir iespēja izteikt savu patiku vai nepatiku "reaction" veidā, ko, starpcitu, uzskatu par ļoti foršu pielikumu, BET visam ir mērs.

image.thumb.png.e324f182672a7ab73234545fa3496c77.png
Pirmkārt, liels paldies @choko par palīdzību nopelnīt "Very Popular" badge, jūtos daudz vairāk sasniedzis savā interneta dzīvē.


Otrkārt, šajā ekrānšāviņā ir redzams kādai netaisnībai un diskriminācijai esmu izgājis cauri no šī lietotāja, saņemot nepamatotus nepatīk, kas man lika iziet no skapja un meklēt palīdzību pie Jums, mani dārgie biedri.  (1.19) Stingri aizliegts lieki un nepamatoti likt citiem lietotājiem "Patīk" / "Nepatīk" novērtējumu rakstiem.)


Treškārt, šī ir izcila iespēja izteikties par @choko 

  • Vai tu esi cietis tādā pašā veidā?
  • Vai tevi ir citādi pozitīvi/negatīvi iespaidojuši?

Kopumā ļoti interesanta pieredze - labprāt iznesu šo visu gaismā, atdzīvinu forumu - lai jums ir iespēja padalīties ar saviem stāstiem.

Jauku dienu vēlot!

Link to comment
Share on other sites

Esmu un būšu šeit, lai aizstāvētu sevi. 

1.kārt - Neuzskatu, ka tas ir nepamatoti. Katram cilvēkam ir brīvība un var izteikt savu viedokli, tā nu gadījas ka gāju cauri tavam profilam un vienkārši nepatika neviena no tavām atbildēt. Un ja ir opcja uzlikt īkškus uz leju tam kas, man nepatīk, es to izdaru :) 

2.kārt - Man prieks, ka esi nopelnījis badge. :) 

3.kārt - Uzskatu, ka šis topiks tika rakstīts pilnīgi bezjēdzīgi. :) 

Link to comment
Share on other sites

tas nevar tā turpināties, katru dienu ienaku ar labu garstavokli forumaa, redzu daudzas jaukas un laimigas personas čatā, visi jauki sava starpa dalaas ar staastiem, gan priecigiem gan bedigiem, viss norisinaas skaisti liidzko ierodas taa nejaukaa party pooper bezkauņa “choko” ar savu negatīvismu un rupeklībām.

Vairākas reizes dienā viņa aizskar mani gan citus!

Šī vieta ir paradzēta kur savstarpēji apspriest visādas lietas spēļu, gan mūsu pasaulē, nevis nepartraukti sastapties ar šo briesmoni FeelsBadMan

Es ceru kad vel kāds par šo izteiksies, jo tas nevar tā turpinaties!

Link to comment
Share on other sites

Gribēju padalīties ar laiku, kad choko man visiem postiem spieda dislike. Bija pat brīdis, kad čatā tika likts screens ar visiem dislaikiem un tekstu "mans ikdienas pienākums ir izpildīts" . Sākumā likās, ka Ingai vnk ļoti nepatīk mans hiphops.
Man patīk domāt, ka tā vienkārši choko izrāda savas simpātijas, jūties glaimots un izbaudi uzmanību :) :PepeHeart:

 

P.S. choko labākā

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×