Jump to content
Skeips

Surf ieteikumi.

Recommended Posts

Neredzēju ieteikuma paraugu, tāpēc rakstu pēc sava.

Lasot dažus ieteikumus redzēju vienu par klasisko skill surf pievienošanu un redzēju lollka's atbildi, ka surf būs šogad, tāpēc izdomāju padalīties ar dažām idejām, padomiem...

 

Tier. Mapes.

Vajadzētu vienoties par tier, jo iepriekš servera title bija minēts 1-2, taču ieejot serverī bija saliktas mapes ar augstākiem tieriem, nezinu kā būs tagad. (Lai netiktu maldināti tik nepieredzējuši spēlētāji.)

Prestrafe.

Par prespeed (prehop, prestrafe). Iepriekš, kad bija left-click iebūvēts "boosts", nevarēja iegūt prestrafe speedu starta zonā. (GIF kā izskatās prestrafe - https://ibb.co/9G8Lchh , ātrums var variēt atkarībā no tickrate.)

Tickrate.

Iepriekš bija 64 ar left-click, šoreiz varētu 100tick? Priekš jauniem spēlētājiem vieglāk surfot. Ātrāki laiki, lielāka konkurence. (Neliels ieskats kā tickrate ietekmē surfošanu - https://www.youtube.com/watch?v=DNHMXecCog0 , WR ir ņemti no cs:s, tāpēc ir 66tick nevis 64. Arī skatoties pēc popularitātes, 100tick un pat 85tick cs:go serveri ir aktuālāki.)

In-game content.

Lai padarītu surfošanu interesantāku un jautrāku, varētu ieviest ekskluzīvus spēlētāju modeļus, trailus, varbūt pat spēlētāja titulus (zinu, ka ir surf tituli - beginner, pro u.c.), kurus var iegūt esot serverī, krājot kaut kādus punktus vai nospēlētas stundas? Ja pareizi atceros, tad iepriekš VIPiem un adminiem bija iespēja izmantot trail. 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×