Jump to content
ljoxa

IDENTY 13 gadi!

Recommended Posts

PYAnQH2.png

 

Lai šodien šampānietis līst,
Lai vāzē ziedi nenovīst.
Lai draugi kuplā pulkā nāk,
Un “Sveiks, lai dzīvo!” dziedāt sāk.

 

IDenty.lv ir sasniedzis 13 apaļus gadus... Vai spējat tam noticēt? Mūsu virtuālās mājas ir sasniegušas pusaudža vecumu. Daži no mums paši vēl bija 13 gadus veci vai pat jaunāki, kad šeit piereģistrējās (hei ho, jūs jau pusi dzīves te pavadījuši!). 

Novēlam izturību mūsu galvenajiem @akka un @boomix, novēlam daudz skaistu dienu serveros un forumā mūsu moderatoriem, adminiem, pensionāriem un spēlētājiem - paldies, ka uzturat šo komūnu dzīvu. Novēlam komūnai dzīvot tik ilgi, cik iespējams - ja vajadzēs, nodosim stafeti jaunākajiem! Hip-hip urrā! :PepeHeart:

Lai smeldzētos atmiņās par pavadītajiem gadiem IDentijā, vēlamies redzēt jūsu stāstus - smieklīgāko atgadījumu, kas saistīts ar ID, kādu jauku kopbildi ar ID lietotājiem, mīļāko topiku utt. Padzīvosimies atmiņās kopā un papelnīsim nedaudz IDC naudiņu kontā kā pateicību! :PepeYes:

 

Jauku dienu vēlot, IDenty.lv administrācija

Link to comment
Share on other sites

Es piereģistrējos IDenty tālajā 2011.gadā, kad man bija 14 gadi un CS 1.6 bija manā dzīvē. 2012.gadā dabūju banu par wh, kaut gan neesmu izmantojusi čītus, jo nemāku ne ieslēgt, ne izmantot.

Toreiz es pārsvarā spēlēju Jailbreak, because that was the thing. Es vairs precīzi neatceros, bet mans pirmais boyfriends (man liekas) bija no maniem IDenty Jailbreak laikiem... bet tur vēl bija citas lietas, par kurām runāt negribu. 😃

Augot beidzu spēlēt spēlītes, bet tagad kovidlaikos, kad tiku pie stacionārā datora, atcerējos, ka bija tāds IDenty. Man par prieku, šis komūns vēl ir aktīvs! Gribu pateikt paldies @akka un visiem pārējiem, kuri to ir nodrošinājuši (un kuri mani apgaismo spēlīšu lietās, jo tik daudz kas mainījies)! 🙏

Daudz laimes IDenty un visai komūnai! 🥳🥂 Lai mūžīgi! 😇

Link to comment
Share on other sites

Pavadīju labu brīdi domājot vai kaut ko rakstīt vai nē, jo nu daudzi jau zin, ka beigu beigās neesmu tā «mīlētākā« persona IDentijā, bet beigu beigās neko jau nezaudēšu, bet sirdi izkratīšu.

Identijā ierados kā mazs, mazs bērns. 10 gadu vecumā? Pirmo reizi iegāju CS 1.6 jb serverī 2011.gadā un vēl jo projām atceros, ka serverī spēlēja tajā brīdī OG’s Treneris un Vita. Identiju iepazinu no Sintijas, jeb citiem arī zināmā sluutz, sintxo etc.

Patiesībā, visu savu bērnību/ early teenage years es pavadīju tieši šeit. Kamēr vienaudži gāja ārā, man vienīgā extra bērnībā bija dators. Draugu man arī īsti nebija, jo biju diezgan nesaprasta un pārprasta un ar mani grūti ir vienmēr bijis kontaktēties un manas mājas un draugi bija tieši Identijs. Veljoprojām turu godu un titulu par to, ka esmu bijis visjaunākais oficiālais servera admins 1.6 laikos, kas bija DR, kad zixis un angelo bija kā galvenie pār Deathrunu. Acc ieguvu kādos 12 gados, kad patiesībā visiem vienmēr teicu, ka man ir 14 vai pat vairāk.

Kas tik nav bijis pa šiem gadiem. Goda vārds, saskaitot visus šos gadus kopā, diezvai  ir vieta/cilvēks par kuru es būtu tik daudz birdinājusi asaras kā šis komūns, taču ne viss ir arī briesmīgi – jb punktu spēles arī ir bijušas vienas no manām core memories, kad mani paņēma knife cīņās pie CT un vēl jo projām atceros savus sarkanos, karstos vaigus no smiešanās un sārkšanas, kad kāds man pievērsa uzmanību.

Gadiem ejot vienmēr gribēju apmeklēt kādu ID meetu, bet ne vecums ļāva, ne dzīves apstākļi, tā nu es vienmēr savā galvā domāju kā savu lielo sapni. Vienu reizi gan es satiku pāris identiešus, kas bija (vēl jo projām ļoti spilgta atmiņa man) 2015.g Augusts, kad bija kino CSGO cologne turnīrs. Satiku Elviju, Klāvu, Aidzi, Rausi, Tomu aka dzivnieku, Talantu, Venturchiku, Vasju un.... JORENU. Tas vakars bija mans vislaimīgākais vakars pat vēl divus gadus pēc notikušā. Lai gan kontaktējos maz ar visiem, jo maza un kautrīga, bet vienkārši satikt komūnu, kas tiešām bija dzīvē mans vienīgais safe place bija amazing pieredze priekš manis un diemžēl arī pēdējā.

Patiesībā tiešām lielu paldies saku visiem šeit un ID kopumā, jo šī komūna dēļ es satiku savu otru pusīti, savu soulmate. Rausis izglāba burtiski manu dzīvi vairākas reizes pāris gadus atpakaļ, jo man tiešām negāja labi dzīvē pāris gadus atpakaļ. Kopumā jāsaka, ka ID ir izglābis manu dzīvību un dēļ tā es šobrīd esmu tiešām laimīga, jo mini rausis (rause) staigā apkārt un man ir ideāls partneris. Taču šo apstākļu dēļ es arī pazaudēju savu “elpu” un “vietu” identijā. Stulbi pārpratumi, slikta komunikācija un nesaprašanās noveda pie daudz mazām sāpītēm priekš manis. Lai cik daudz gadu laikā mēģināju kaut kā izveidot kontaktu ar ID “krējumu” (kā es to vienmēr saucu), man nekad neizdevās un pēc gadiem es vienkārši sapratu, ka nevar jau iegūt visu, ko vēlas.

Lai vai kā ir bijis vai arī nebijis, šis komūns ir bijis tiešām man ļoti svarīgs un es vēl pēc 15 gadiem stāstīšu savam bērnam/bērniem par to, cik labi man te ir bijis un kā tētis ar mammu iepazinās. Identijs būs tiešām svarīga atmiņa uz visu dzīvi. Paldies visiem, kas saprata mani šo gadu laikā. Visvairāk saku laikam paldies Fazijam, jo brīdī, kad ID palika tik smacīgi un skumji no heita, viņš man teica labus vārdus un tieši šie vārdi pamudināja vēl te uzturēties arī šobrīd. Paldies jums, paldies administrācijai un vienkārši paldies visiem! Tiešām paldies Identijam  par visu, visu, jo bez viņa es nebūtu tik laimīga dzīvē, cik es esmu tagad. Priecīgu dzimšanas dienu un vēl dzīvību nākamos 15padsmit gadus, lai mazie rauši vēl par uzspēlēt šeit.

Link to comment
Share on other sites

Pieci gadi jau pagājuši kopš esmu reģistrējies identijā. Ņemot vērā, ka komūns svin jau 13. dzimšanas dienu, tie 5 gadi varētu nešķist tik daudz.

Kaut ar identiju zināju ilgāk par šiem pieciem gadiem, piereģistrējoties šeit, man jau bija 17 gadi, un tajā laikā komūnam jau pastāvot vairākus gadus, šķita – nu vāks, viss jau ir nokavēts, noteikti iederēties šeit neizdosies un tikšu uztverts kā kārtējais garāmgājējs. Tomēr es smagi kļūdījos. Vienmēr tiku uztverts kā nosvērts un nopietns cilvēks, kas patiesībā nav slikti, un varbūt tas ļāva iepazīt jaunus cilvēkus un nepazust šeit. 

Piedzīvots ir tik daudz, bet tajā pat laikā tik maz. Iepazīti jauni cilvēki un spēles, izveidotas draudzības, spēlēts mainkrafts līdz rītam, cenšoties apvaldīt smieklus, tulkots Harijs Poters no krievu valodas, taisīts drunk gaming vakars ar kalibru, atrodoties katram citā pasaules malā, taisīti kokteiļi Walteram, uzklausīts daudz kas par tpr un ceļu būvi. 

Bāc, esmu pat ticis šeit intervēts. Tās bija interesantākās pāris stundas manā dzīvē, jo ar smaidu uz sejas atbildēju uz šiem intervijas jautājumiem, jo ļāva atcerēties par to kā ir bijis un padomāt, kas vēl būs. Paldies Go Hārdam par šo vienreizējo pieredzi!

Protams, ir sanācis pāris reizes satikt arī identiešus dzīvē. Visi šie satiktie cilvēki pilnīgi neatšķīrās no tā, kādi viņi ir internetā – atvērti, jautri un, lai arī visiem labi pavadot laiku, tika atrasts kaut kas, par ko pakašķēties, vakara beigās visi tāpat bija draugi. Saku arī paldies fazijam par laipno uzņemšanu pie sevis, kad visu nakti bija jāklausās Valta krākšanā. Gaidu ar nepacietību vasaru!

Lai jums laime, lai jums prieks, lai identijam priekšā vēl viens gadu desmitnieks! Priekā!

Link to comment
Share on other sites

Damn, 13 gadi. Lieki teikt, ka Identijs ir maģiska vieta, kāds atradis draudzību, kāds pat otru pusīti, tas man liekas amazing. Man Identijs vienmēr asociēsies ar 1.6 JB laikiem, jāsaka gan, ka pašus ''zelta laikus'' gan nokavēju. Joprojām ceru, ka kādu dienu varētu salasīties visi vecie/jaunie playeri un sarīkot 1.6 jb vakaru. Pat bail iedomāties, cik daudz laika vispārīgi esmu pavadījis un veltījis šim forumam. Esmu nopietni padzīvojies 3 forumos un neviens no viņiem nestāv pat tuvu Identijam. Identijs pats par sevi ir parasta vieta, bet kas viņu padara tik īpašu ir paši iedzīvotāji, jūs tiešām esat labākie.

Paldies Akkam, par šīs maģiskās vietas izveidi, shoutouts visiem, kurus šeit iepazinu, paldies Jums par entajām bezmiega naktīm, foršām emocijām. Arī man bija laiki, kad reālajā dzīvē negāja tik labi, bet man bija vieta kur mani pieņem, repsketīvi, Identijs. Esmu bezgala priecīgs, ka esmu šeit.

Fazijs labākais, bez viņa Identijs nebūtu Identijs un to, manuprāt, zin visi, un tad jau tiekās plugā. :D

p.s ir krietns laiks pagājis kopš pēdējās intervijas, mošk tomēr vajag?

Link to comment
Share on other sites

tālos laikos atpakaļ, kad biju jauns un skaists, biju arī diezgan neapdomīgs un pat teiktu stulbs, sāku tusēties un lietot alkoholu, smēķēt un lietot citas drazas, kuras tādā vecumā nemaz nevajadzētu pat apsvērt, vai to darīt vai nē. BET, lielu daļu savu brīvo laiku ( lielāko daļu ) es pavadīju spēlejot datoru, tieši šajā komūnā. ja nebūtu šis komūns, es, iespējams, būtu aizgājis citu ceļu. tas ko es vēlos teikt ir, ka ir daudzas lietas ko es nožēloju ko darīju savā bērnība, bet identijs noteikti nav viena no tām, teiktu, ka pat savā veidā mani izglāba, jo tas laiks ko no savas bērnības es esmu pavadījis šeit, noteikti kaut kādā veidā, varbūt pat pašam neapzinoties, zemapziņā, ir tomēr ietekmējis un savā veidā uzbūvējis mani par to cilvēku kāds es esmu tagad. neesmu vairs es te tik aktīvs, bet, nekad neaizmirstu, un vienmēr atnāku atpakaļ. cya in this post next, and next next and next next next next next... year. image.png.9c244f81a5bc3887e5c0a20c31e3c389.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×